Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortada yuva yok ki. Cidden hiç karisma sen kötü olursun. Böyle psikolojik vakalar var, ezildikçe haz duyuyorlarboşan dediğimde kavga etmiştik sen yuva yıkmayı kolaymı sanıyosun demişti
ya yemin ederim gerçek ya inanın bu arkadaş yüzünden beynim yandı birde size sorayım dedim yani bu kıza boşan demekle ben yuva yıkmaya çalışan kadın mı oluyorum
yani kaç yıllık arkadaşım ama böyle olacağını hiç tahmin etmezdimdeme birşey. hatta görüşme bile. yaşam enerjini sömürmesin boş boşuna
vallahi rahatladım buradaki herkeste benim gibi düşünüyor ama arkadaşım hala akıllanmıyor. hala bu adamı nasıl değiştirrim derdindeOrtada yuva yok ki. Cidden hiç karisma sen kötü olursun. Böyle psikolojik vakalar var, ezildikçe haz duyuyorlar
kızlar selam...
benim samimi bir arkadaşım var onun bir sorunu var. şu an yanımda yazdıklarınızı okuyacak. kendisinin evinde imkanı olmadığı için burdan size yazmak istedim. bu arkadaşım öğretmen ama atanamamıştı. o sırada uzaktan akrabasıyla nişanlandılar. sadece bir hafta tanışmayla nişanlandılar güya uzaktan akraba ya bize yanlışları olmaz diye. çocuk çok soğuk davranıyomuş başka kızlarla görüşüyomuş. arada küfürler hakaretler olmuş bunlar nişanı attı. aradan bir yıl geçti arkadaşım atandı. kız atanınca çocuk gelmiş özür dilemiş. kızdan ve kızın tüm ailesinden özür dilemiş tekrar deneyelim bu kez hemen evlenelim demiş. aydan yapma bu evlenilecek adam değil nişanlıyken seni aldattı desemde seviyorum dedi ve evlendi. düğünde herşey çok güzeldi yani çocuk gülüyodu ve arkadaşıma çok iyi davranıyodu. bu arada evin tüm eşyalarının parasını arkadaşım vermiş çocuk bişey yapmamış.evlendikleri geceden itibaren arkadaşıma çok kötü davranıyomuş. erkek gibisin seni sevmiyorum diyomuş. sana acıdığım için evlendim yarı yolda bırakmayım diye evlendim seni sevmiyorum istemiyorum evde gözümün görmeyeceği bir yerde otur diyomuş. kaynanası da yanında yaşıyor arkadaşımın. evleneli iki ay oldu ama arkadaşım hala bakire. ayrı yatıyorlar. arkadaşım öğretmen kocası da memur. arkadaşımın her ay tüm maaşını alıyomuş ve arkadaşıma kuruş vermiyomuş. arkadaşım sarılmaya kalktığında defol git diyomuş ve küfrediyomuş. arkadaşım işe uğurlamak istiyomuş kapıya geliyomuş iyi işler derken defol git seni gözüm görmesin ne biçim bir kızsın seni sevmiyorum diyomuş. arkadaşımın elinden telefonunu falan herşeyi almış eve kapatmış bu evden hiç çıkmayacaksın diyomuş. kız yakınlık göstermeye kalktığında şiddet uygulamış sırtına tekmeyle vurmuş. arkadaşım gece kalbinden rahatsızlanmış. kocası da ben doktora ne götürmem kim götürürse götürsün gözüme gözükme diyomuş. arkadaşıma boşan diyorum yok seviyorum diyo. o zaman eşinle açık açık konuş diyorum o zamanda seni sevmiyorum sen adammısın insan ol diye kızı dövüyomuş. arkadaşım bu öküzü nasıl adam ederim diyor. yani ben boşan desemde dinlemiyor
pardon da ortada bir yuva mı varmış zira ben göremiyorum daa ..boşan dediğimde kavga etmiştik sen yuva yıkmayı kolaymı sanıyosun demişti
yanımda ağlıyor ne yapacağımı şaşırdımArkadaşınız hayvanlara fısıldayan mucizevi yetenekleri olan bir insan değil , önce bunu idrak etsin. Kimse kimseyi terbiye edemez.
Bu adamdan bir cacık olmaz ( hatta ona cacık demek iltifat o denli ). Öğretmen arkadaşınız " hayatımı nasıl mahvettim " isimli 1000 sayfalık bir roman yazmayı düşünmüyorsa boşanma davası açsın , yok boşanmış olmak zoruna gidecekse evliliğin iptali davası ve sağlam bir tazminat davası açsın.
Bunların hiçbirini yapamayacaksa mesleğini bıraksın , bu düşünce yapısıyla genç nesilleri olumsuz etkilemesin.
aydan hala seviyorum diyor. zaten çocuk buna kızıyomuş sürekli karaktersiz diye
ya yemin ederim gerçek ya inanın bu arkadaş yüzünden beynim yandı birde size sorayım dedim yani bu kıza boşan demekle ben yuva yıkmaya çalışan kadın mı oluyorum
çocuğum olsun diye çok didiniyor ama adam yanaşmıyorhayir ne tur bi tavsiye bekliyor anlayamadim...
yeni evli karisina dokunmayan,kufur eden asagilan hakaret eden ve doven bi adami sevebilmek icin zekanin biraz kit olmasi lazim.
"cocuk yap duzelir " mi demeliyiz acaba !!!!!
illa kazandığı parayı verecekse fakire versin , fakir çok sevinirdi.
aydan hala seviyorum diyor. zaten çocuk buna kızıyomuş sürekli karaktersiz diye