konuş canım konuş. işte anlasa keşkeAydan sana cok agir seyler soylemek istiyorum ama anlamazsin cunku kocani bile anlamiyorsun. Egitimcisin. Azicik gurulu ol. Kendi maasin var. Ayril git hayatini yasa. Cildirmissin sanirim sen. Hirs etmissin. Cok Turk dizisi izliyosun. Ama hayat diziden ibaret degil..
Bunlari ona okutsana. Hic sanmiyorum ama belki azicik faydasi olur. Ailesi de mi birsey demiyorvallahi rahatladım buradaki herkeste benim gibi düşünüyor ama arkadaşım hala akıllanmıyor. hala bu adamı nasıl değiştirrim derdinde
gayette güzel kızdı gençti öyle bir derdi de yoktu aklı başında bilirdimAdam o kadar haklı ki... Hakaret ettiğim küfür ettiğim biri bana gelip sarılmak istese seviyorum dese daha da iğrenirim o insandan....
Evde mi kalmıştı, kocasızlıktan ölmek üzeremşydi de bu adam kurtardı onu bu durumda? O yüzden mi bu kadar saplantılı?
konuş canım konuş. işte anlasa keşke
ailesi boşanma boşanmak kötü diyor. kaderin diyor.Bunlari ona okutsana. Hic sanmiyorum ama belki azicik faydasi olur. Ailesi de mi birsey demiyor
kendısı verıyosa hıc kusura bakmasın sen eşşek olursan semer vuran cok olurak canım ah bu salak deyim artık bankadan tüm maaşını çekiyor kocasına veriyor
ailesi sakın boşanma boşanmak kötü diyorBu kizin ailesi nasil goz yumuyor peki? Ya bence buna büyü yapmislar baska aciklamasi yok demedi deme. Bi insan kendi istegiyle bu kadar kör olamaz.
şu an okullar tatil canımkız öğretmen değil miydi? kocası nasıl eve kapatmış?
yok artık bir de o pislik şahsiyetsizden çocuk mu istiyor akılsız!!çocuğum olsun diye çok didiniyor ama adam yanaşmıyor
Aileden geliyor o mantik demekki. Hayatta bosanmaz öyle gider o. Hatta aldatiliyor olabilir çünkü hala bakire diyorsun e o zaman bu adam baskasiyla birlikte oluyor olabilirailesi sakın boşanma boşanmak kötü diyor
ailesi sakın boşanma boşanmak kötü diyor