erkek değil öküzle evlenmiş

ulen millet 3 çocukla hayatını yeni baştan kuruyo. yeniden aşık oluyo. hayat üzülmek için o kadar kısa ki . bas tekmeyi arkadaşım. öğretmen kız arayan zilyon tani adam var. o malı çekmek zorunda değilsin. sevişmemişsiniz bile belki bamya pipili seni mutlu edemicek ezikliğini bastırmaya çalışıyo

Böyle kadınları gördükçe çıldırıyorum arkadaşın okumuş eğitilmiş cahil bile değil nasıl olursa böyle hayvan bi adamla bu kadar hakarete eziyete herşeye katlanabiliyor ! Sevgi yoksa saygı hiç olmaz zaten hala seviyorum ayakları beni delirtiyor .. Arkadaşında bi gr akıl yok yemin ederim Allah akıl fikir versin !!!

Bu işte başka bişey var gibi. Sanki büyü vs durumlarını anımsattı bana.. Öyle birşey olabilir

Aaaa bu sebeplerle boşanılır mı hiç? Bir yuva kolay mı kuruluyor? Sakın boşanmasın hele deşikayetçi olmayı falan aklından geçirmesin. Adamın suyuna gitsin, erkektir yapar yani ne var bunda? Yuvayı dişi kuş yapar. Arkadaşın çok doğru yapıyor aynen böyle davransın sırtına tekme attıysa karnını dönsün bi de oraya tekme atsın adamcağız. belli ki sinirlenmiş...düzelir düzelir merak etmesin.

K.bakmayin ama ben bu erkek icin okuz gibi hayvan isimlerini bile yakistirmiyorum hayvana hakaret. Bence bosanmali ki sevmeyen adam cocuguyla baskasina kacarsa o cocukla kaynanasiyla mi yasayacak biraz sert oldu ama k.bakmayin.

bamya pipili he bamyadan soğudum

yani kızın kaynanası iyi oğluna falan kızıyomuş neden böyle yapıyosun diye. ama anlamıyorum çok tuhaf bir durum
Valla hayatta herşey oluyor düğünde filan normal demişsiniz, eşiyle beraber bile olmamış. Olsa her şartta olurdu. Bence bi araştırın güvenilir beş vakit namazını kılan, kalbi imanlı birisine danışmak lazım. Yuva öyle kolay kurulmuyor. Arkadaşınız ayrılmıyorsa, belki vardır bi hissettiği durum. Bizzat şahit oldum böyle duruma bi bildiğim var ki böyle yazdım yanlış anlaşılmasın

Büyü ve benzeri durumlarla ilgili konu açmakta , yorumları bu yöne çekmekte yasak. Sadece konuyu dallandırmadan şunu söyleyeyim , İslamiyet ' e inanan kişinin ek olarak hacı , hocaya ihtiyacı yoktur , kitapta dualar mevcut , okuyabilir.

Bir insanın yaptığı her kötü hareket ve eylem için mazeret buluyorsanız o insana da dönüp bir daha bakmak gerekir.

ya bu sorunun gercekten arkadsının sorunu olduguna eminmisin

Arkadaşınınki de nasıl bir sevgiymis bide ne ara sevmis 1 haftada tanisip nişanlaniyorlar sonra ayrilip ki bu surede de zaten kiza ilgili degilmis aldatiyormus onu anlamadim .sevilse bile bi yerden sonra insan sogur . Millet kocam bana guzelsin demedi yok yatarken bana sarilmadi diye kusup soguyor bu nasil sevgi?? Arkadasıni bir piskologa gotur bence bu adamla ömur mu gecer madem sevmiyomus istemiyomus niye evlenmis ?
Kayınvalidedi biliyor mu durumu gerci ayni evde yasiyolarmis sanirim onlar tepki gostermiyor mu birde akrabaymis ya !

Direk bosansin o nedir ya oyle akraba olmaz olsun ailesi kormuymus kizi once aldatmis sonra terk etmis sonra atanip maasa gecince ozur dilemis, kizlari o kadarmi yuk olmus ailesinede bu adama vermisler. Arkadasiniz o kadar da kor olamaz adam 2 ayda karisina dokunmamis bile cocuk falan olmadan baska turlu pislikleri cikmadan direk ayrilsin ne o adam cekilir ne kv ile yasanir. Adam hem sevmiyor, hem siddet uyguluyor he, eve kapatiyor hem kocalikla evlilikle alakasi yok hem hakaret ediyor hemde parasina el koyuyor. Arkadasiniz aklini mi kacirmis hemen ailesinin yanina donsun ve ipligini pazara cikarsin o kalitesiz karaktersiz adamin. Bunu bile bilede o adamin ailesi bu ise on ayak olmusya cidden ne akrabaymis peh peh yani

çok haklısın bu yüzden kendisiyle çok kavga ettim yuvamı yıkamam diyor. böyle bir adam sevilmezki... evet hala evliliğini sürdürmeye çalışıyor

hikayet gercekse cidden inanilir gibi degilse eger insanin bir ne sevmesi ya diyesi geliyor adamda sevilecek tek bir kucucuk minicik ozellik bile yok, ortada evlilik aile yuva tanimina uyan birsey yok. Cuzdani almak ayni evde yasamak degil evlilik. Bence kendine daha fazla zarar vermeden direk bosansin hemde hic vakit kaybetmeden, arkadasin dedigi gibide raporunu alsin davasini acsin o adama kaptirdigi paranin mislini alsin geri. Gerci boyle bir adamdan zararsiz bosanip kurtulduguna dua eder insan. O ne bicim insanmis oyle. Bide sabah ise ugurluyorum diyor yaa akil alir gibi degil.

Hayata bak deveye diken hesabı... Aydan i geçtim de ben onun eğitim verdiği çocuklara acıdım. Aydan in kendine Hayri yok yazık ki ne yazik

İkisi de okumuş görmüş kişiler... Öğrencilerinize dayak yiyin susun oturun diye umarım anlatmıyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…