erkek değil öküzle evlenmiş

Arkadaşın şuan neyi soruyor?
Herşeyi kabul etmiş,boyun eğmiş dayak yemiş.
Kocası bir sabah uyanacak ve herşey normale döncek diye mi bekliyor?
Öğretmenmiş hemde.
Saçmalamasın hemen boşansın
Ne sevgisi bu

Kendini böyle ezdiren dayak yiyen bide üstüne seviyorum diyen hemcinslerime ayar oluyorum. Neyini seviyorsun kardeşim? Sana hakaret etmesini mi dayak atmasını mı? Hele de maaşını elinden almasına ne demeli? Aklının başına gelmesi için adam her şeyi yapmış zaten. Bi tek canına kastetmediği kalmış. Bekle yakında onu da yapar.

Kendisine hiç saygısı yokki arkadaşının.. Acilen tedsvi görsün bu kadar hakareti işitip seviyorum demek mantıklı değil..Allah şifa versin..

ayrılmasın
kimi ınsan acıyı sever bellıkı bu durumdan hosnut
yoksa bunca seye ragmen nıye evlensın
evlendıkden sonra hala nıye devam etsın
alla alla ya
saka gıbı ya

yahu ne cozumu !!!! oluru vardi da bizmi soylemedik ??? sizin atarli tavirlariniz kavgaya davetiye cikariyor extra bi sey soylemeye gerek yok yani. arkadasinizin da(!) sizin de kafaniz guzelmis,gule gule kullanin. alintilanmamak dilegi ile.
Kimi alıntılayacağımı ben ve keyfim bilir canım:) bu gereksiz tartışmayıda uzatmaya gerek yok zaten

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar konu fake diye anlamsız diretenlerede:)

şaka mı bu öküzün adam olduğu fiziken tıbben maaddi manevi mümkün değil hele bu adamın adam olması hiç mümkün değil ama baı kadınlar bu tavırlardan hoşlanır bırakın böyle devam etsinler

bende evlıyım kocam bır kere el kaldırdı evı terk ettım lann
manyakmısınız sız
arkadasın cok mu cırkın
baska koca bulamam dıyemı korkuyor acaba sole ona 4 sene sonra elınde bebesıyle ortada dımdızlak kalır bu adamda onu bıorca harca sokar alır paraları asık oldugu kadınla kacar gıder

Son düzenleme:
Allah korusun boşanmam diyen insana ne çözümü bulcaz biz
yok yani mesela siz kibarca çözüm bulamayız dediniz. bazıları bana sataşıyor konu fake falan. o zaman yazma diyorum yok yazcam diyor. kadının canı sabah sabah kavga çekmiş

yok yani mesela siz kibarca çözüm bulamayız dediniz. bazıları bana sataşıyor konu fake falan. o zaman yazma diyorum yok yazcam diyor. kadının canı sabah sabah kavga çekmiş

cnm sen bence aralarına hıc gırme bırak ne yaparsalar yapsınlaar sonra sen kotu olursun
arkadasınlada ılıskını kes konusma bosandıgı zaman barısırsın

cnm sen bence aralarına hıc gırme bırak ne yaparsalar yapsınlaar sonra sen kotu olursun
arkadasınlada ılıskını kes konusma bosandıgı zaman barısırsın
haklısın. evlenmeden önce çok iyi anlaşırdık. artık eşiyle olan sorunlarını bana anlatmıyor. buradaki bayanlar gibi boşan dediğimde ağlıyor. çok seviyorum diyor. adam buna git dedikçe gülüyomuş. işe giderken güle güle aşkım diyomuş adam defol git diyomuş. öğle arası adam eve geliyomuş dinlenmek için biraz yatıyomuş arkadaşımda yanına gidip hadi aşkım kalk gitme vaktin geldi diyomuş. adamda ALLAH kitap aşkına ne olur beni rahat bırak diyomuş. arkadaşım yine işe uğurlarken adam ya ne olur akşam gözümün görmeyeceği bir yerde ol diyomuş. arkadaşım tüm bunları yaptıkça arkadaşımdan soğudum. kötülük yaptıkça gülen çaki geliyo aklıma ya

böle bi adama ben öküz demem arkadaş
adam acık ve net demıs senı sevmıyorum ne grursuz onursuzsun defol gıt dıye
asıl okuz senın arkadas
adam maddı duruma sıkısmıs demıs evlenım altınlar kızın maasıda var ohh demıs borclarımı temızlerım zekı cocuk bulmus bole salak kızı bı bız bole salak adam bulamadık:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…