Erkek cocuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi nisaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cocuk yeterki saglıklı olsun gerisi cidden cok bos bir suru test yaptırıyoruz orda bir aksilik cıksa ama cinsiyeti kız veya erkek diye uzulmek aklına gelmez kimsenin dunyanın kız cocugunada erkek cocugunada ihtiyacı var neticede:)

Yorumuna katılıyorum. Bence de arkadaş 2 erkek evlat konusunda daha fazla tezahürat bekliyormuş ondan kafasına takmış bunları. Ortada sorun morun göremiyorum.

Allah belasını versin böylelerin.yillardir çocuk bekleyen var.bu pislikler yok erkek yok kız derdine düşmüş.lanet olsun böyle işe!!!!!!!!

Kusura bakmayın ama sizin bebek dusmemismiydi öyleyse hemen hamile kalıp nasıl 23. Haftalık olmuş beynim yandı.
Benimde 2 kızımdan sonra bir oğlum oldu amannnn görseniz muhabbetleri Ölmüşüm oğlan için ,rahat et demeler, erkek ya karısına nasıl bakıyor diye eşime satasmalar , kız gibisi varmı demeler ....
Evet kız gibisi varmı ?erkek gibisi var mı?
? yerine evlat gibisi var mı daha dogru %50 şans var ya kız ya erkek yani evet istiyordum kızı tattım çok şükür erkeğide görmek istemem çok doğal. Evladın Cinsiyeti yoktur eyyy örümcek kafalar kimsenin Totosu arsa çıkmıyor yani neyse sizde takmayin duymazdan gelin ben sinir krizi geçirmiştim siz gecirmeyin

Ya benim tezahurat bekledigimi nerden cikardiniz ne alakasi var sadece benim ailemde oldu boyle erkek cocuk mezusu esimin ailesi Allah vatana millete hayirli cocuk olur insallah dediler gecti gitti. Benim kardeslerde annemde sorun var bende ister istemez kafayi taktim biraz.

ahaha benim anladığım kadarıyla erkek çocuk anne tarafınızda üstün görülüyormuş ki yersiz yere kıskanıp sizi ezikleyerek komplekslerini gösteriyorlar.
hiç takmayın düşünmeyin.
sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olur inşallah.
kardeşler arası iletişim ile ilgili bolca okuyun.

Yook cok sukur saglikli bi gebeliğin var.
Karistirdiniz sanirim.ya b3nde diyorumya kiz olacakti yaa erkek bunun muhabbeti bile yanlis ama iste anlamiyorlar banada size yaptiklari gibi kiz cocugunu ovup duruyorlar

Sene olmuş bilmem kaç muhabbetlere bak.. aileniz cahil bunu kafaya takıp buraya konu açtığınız için siZinde onlardan geri kalır yanınız yok diye düşünüyorum.. bazı çocuklara üzülüyorum..

Kardeşler arasında kıskançlık olması normaldir fazla kafaya takmayın erkek isteyip sürekli kız doğurunca hasetlenmiş belli ki.

Daha fazla hadsizleşemezlerdi heralde.

Off cahiller....
Nefret ediyorum su zihniyetten.
Ha sizin burda konu acacak kadar kafaya takmaniz da ayrı bir tuhaf..

allah herkesin kalb,ne göre versin de geç
hiç sıkma canını

İnsanların erkek çocuğa olan manyakça takıntısını gerçekten anlamıyorum.Sağlıklı olsun hayırlı olsun daha ne istenebilirki?????

Ne kadar da çocuk yapmaya özellikle de erkek çocuk doğurmaya hevesli ama cahil bireylere sahip bir aile..

Annen elinden gelse karnındakini kıza çevirecek, onu beceremezse tüh neden erkek oluyor ki dedirtecek. Ablan zaten bir tuhaf, konuyu geçiştirerek evde senin hakkında konuşulduğunu kapatıyor. Tuhaf Türkiye manzaraları.

Siz onun bunun söylediğine takılıpta çocuğunuzun sağlıklı doğabilmesi için dua etseniz sizin için daha hayırlı okur emin olun.. Nedir bu takıntı erkekti kızdı.. Siz bence rehabilitasyon merkezlerinde hayata tutunan çocukları ve onların ailelerinin çabalarını görğn tek bir adım bile kendi başına atabildi diye dünyaları almışçasına sevinen çocuklar aileler var.. Demem o ki cahillik kötü ya... Valla yazık..

Ne kadar zihniyeti bozuk ailen var ya ayrıca kardeşinin küçümsediği Kürtlerin bile bu şekilde düşünmediğine Emin'im erkek çocuğu nedir kız çocuğu nedir ya Allah sağlıklı ve hayırlı versin der insan böyle düşünceler olduğunu duymak beni üzüyor

Yahu bu devirde kız erkek mi kalmış artık. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin. Ben hiç merak bile etmiyorum kız mi erkek mi diye. Yeter ki sağlıklı olsun. Sende canını sıkma böyle sacmaliklarla stres sana da bebise de yaramaz.

Yok artık. Torunun evladın erkeği kızı mı olurmuş, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.

Bence sen ailene çok gitme veya konuşma bir süre. Psikolojini bozacaklar
Biz dogulularda var kiz dogurunca degersiz olunyorsun erkek dogurunda havalaniyorsun.. Ilk kizim oldu ikinci hamileligimde ikiz ogullarim oldu esim bana daha cok deger vermeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…