Bunun özellikleri neler? Benim oğlum tablet delisi. Bende eline vermek istemiyorum. Bi navigasyon cihazımız vardı bozuk onu bulmuş anne bu benim tabletim diye gezdiriyor elinde. Bu işe yarar bişeyse en azından bununla avunur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun özellikleri neler? Benim oğlum tablet delisi. Bende eline vermek istemiyorum. Bi navigasyon cihazımız vardı bozuk onu bulmuş anne bu benim tabletim diye gezdiriyor elinde. Bu işe yarar bişeyse en azından bununla avunur..
canım, tuşlarına basınca harfleri söylüyor (İngilizce, Türkçe), resimdeki kelimeleri söylüyor(İngilizce, Türkçe), harflerin yerini soruyor. müzik de çalıyor.
Tamam canım bekletirim. Kapşonlu polar maalesefBen bunu alayım. Yalnız hsonu memlekete gidicem. Kargo ortalarda kalmasın, dönüşte alsam olur mu? Birde şu 6-7 yaş lacivert kapşonlu fermuarlı.. İçi polar mı yoksa sadece kalın penye mi? Benim oğlum Polarlı şeyler giyemiyo.. Eğer kalın penyeyse ikisini alayım
zevkinizi çok beğendim.. oğlunuzun 4-5 yaş için olan kıyafetlerini ne yaptınız:)))))
msj kutun dolu canım,ben de burdan yazdımteşekkür ederim :) sadece hatıra olarak sakladıklarım var, geri kalan hepsi gitti :)))
msj kutun dolu canım,ben de burdan yazdım
7 yaşında oğlum ,9 aylıkta kızım var canım.kısmet bu güneymiş demek ki,o zaman olmadı şimdi olacak inşallah alışverişimiz.kargo takip noyu ,paketi gönderince msj atarsan sevinirim canım.ben şimdi eft ni yaparım yarın hesabına geçer artık.görüşmek dileğiyle,hoşcakal
sizinkini de allah bağışlasın canım,hediyelerin için şimdiden çok teşekkür ederim.görüşmek dileğiyle...bugün mesaj kutum beni deli etti zaten
allah bağışlasın, minik hediyelerimi beğenirler umarım
sabah kargoyu verince takip kodunu yazarım mutlaka.
güle güle giysin oğlun....
satıldı!Eki Görüntüle 1003138 Eki Görüntüle 1003139 Eki Görüntüle 1003140
mudo marka 7-8 yaş beyaz sweat, hiçbir sorunu yok. 10 tl.
satıldı!Eki Görüntüle 1004768 Eki Görüntüle 1004771
lcw 8-9 yaş uzun kollu gömlek. Bu gömleği geçen sonbaharda aldık. Ne yazık ki sadece 1 kez giyebildi oğlum çok severek aldığım için şimdi olmamasına üzülüyorum. 25 tl'ye almıştım. Sıfır sayılan bu gömlek 12,5 tl.
satıldı!Eki Görüntüle 1007923 Eki Görüntüle 1007925
madigan marka 31 numara sandalet. çok az giyildi. Sorunsuz. 10 tl.
1002080[/ATTACH] Eki Görüntüle 1002081 Eki Görüntüle 1002084 Eki Görüntüle 1002085
Eki Görüntüle 1002089 Eki Görüntüle 1002091
Eki Görüntüle 1002092 Eki Görüntüle 1002111 Eki Görüntüle 1002120
Eki Görüntüle 1002121 Eki Görüntüle 1002123
Kalanları derli topluca eklemek istedim.
2) 6-7 yaş kalın kapşonlu sweatshirt, hiçbir problemi yok, çok az giyildi. 12 TL.
3) MUDO Marka, 7-8 Yaş için tertemiz Mont (rüzgarlı yağmurlu havalar için), problemi yok fakat koyu renk olduğundan yaka kısmı daha solgun görünüyor.15 TL.
5 ve 6) Bu iki kolsuz tişörtü aynı gün almıştım. İkisi de likralı, esniyor. Oğlum nedense ikisini de sevmedi ve bir kez bile giymedi. Sadece ilk aldığımda yıkadım, hiç giyilmedi. Üstünde 10-11 yazıyor ama 8 yaştan 11 yaşa kadar olur, likralı olduğundan. 5'er TL.
7)CIOE Marka 6-7 yaş hiçbir sorunu olmayan, yepyeni tişört. 5 TL.
9) ZEYLAND marka 5-6 yaş çok az giyilmiş şort. 10 TL.
10) LCW 10 yaş bol paça pantolon. Etiketi üstünde, hediye geldi, olmadı. 13 TL.
14) 30 Numara ıslak zeminde altı kaymayan yağmur çizmesi, yeni çoook az giyildi. 14 TL.
15)CA 7-8 Yaş.Kalın olduğundan ve oğlum sıcağı sevmediğinden sadece 1-2 kez giyebildiği, 122-128 cm erkek çocuklar için çok kaliteli sweatshirt.12 TL.
16)LCW 7-8 Yaş Sweatshirt Yepyeni, hiçbir problemi yok. 7 TL.
17)CIOE Marka 5 yaş şort. Sayılı giydi oğlum bu şortunu. Sadece 5 TL.