How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El Erkek Çocuk Kıyafetler ve Ayakkabılar 8. Sayfadan İtibaren Yeni Ürünler

$DSC06108.jpg
CIOE Marka 5 yaş şort. Sayılı giydi oğlum bu şortunu da. Sadece 5 TL.

Eki Görüntüle 939992 Eki Görüntüle 939993 Eki Görüntüle 939994
KİNETİX marka 33 numara spor ayakkabı. Hiçbir sorunu yok, 15 TL.

Eki Görüntüle 939996 Eki Görüntüle 939997 Eki Görüntüle 940001
VTY marka 34 numara bu spor ayakkabıyı daha 40 gün önce aldık ve oğlum 1 haftadır giyemiyor, sıkıyor diyor. Giydiği 1 aylık sürede de sadece hafta sonları giydi. Yani hiçbir sorunu yok, hatta yepyeni. 20 TL.

Fiyatlarda indirim yaptım: Kinetix ayakkabı 10 TL, VTY ayakkabı 15 TL.
Son fiyatlar!!

Son düzenleme:
$DSC06127.jpg $DSC06128.jpg

LCW, 33 numara. Hiçbir sorunu yok, makinada yıkandığında daha da temiz ve parlak olur. 13 TL.

Son düzenleme:
delibalik nerden teşekkür etmeye başlayacağımı bilemiyorum. O bluekey mont.. Kaçıranlar talihlerine yansınlar :1: ben onu mavi tonlarında bekliyodum o yeşil tonlu çıktı :1: oğlum direk benten rengi dedi bayıldı. Eşimden bi wwwoooouww sesi çıktı. Bense zaten çok istemiştim onu biliyosun. Dediğim gibi önümüzdeki sene kış Allah ömür verirse sarı saçlı kara gözlü kuzum yıkıcak ortalığı. Çok çok yakıştı, teşekkürler.. Süveteri direk bayramlık olarak hayal ettim. Mağazan alıp bana yollamışsın gibi. Yepyeni o paraya bedava resmen, teşekkürler.. Yeşil kapşonluyu eşim özellikle çok beğendi, çok yakıştı.. Bahar ve önümüzdeki sonbahar favorimiz olacaklardan :21: teşekkürler..

Kızıma koyduğun minik hediyen :1: ona oğlum bile sevindi, çok çok teşekkürler. Ellerine emeğine sağlık. O muhteşem indirim için de ayrıca çok teşekkürler.. Burda yaptığım en güzel alışverişlerde en üst sıralardasın :40: sevgiler, yeniden çok teşekkürler.. :16:

delibalik nerden teşekkür etmeye başlayacağımı bilemiyorum. O bluekey mont.. Kaçıranlar talihlerine yansınlar :1: ben onu mavi tonlarında bekliyodum o yeşil tonlu çıktı :1: oğlum direk benten rengi dedi bayıldı. Eşimden bi wwwoooouww sesi çıktı. Bense zaten çok istemiştim onu biliyosun. Dediğim gibi önümüzdeki sene kış Allah ömür verirse sarı saçlı kara gözlü kuzum yıkıcak ortalığı. Çok çok yakıştı, teşekkürler.. Süveteri direk bayramlık olarak hayal ettim. Mağazan alıp bana yollamışsın gibi. Yepyeni o paraya bedava resmen, teşekkürler.. Yeşil kapşonluyu eşim özellikle çok beğendi, çok yakıştı.. Bahar ve önümüzdeki sonbahar favorimiz olacaklardan :21: teşekkürler..

Kızıma koyduğun minik hediyen :1: ona oğlum bile sevindi, çok çok teşekkürler. Ellerine emeğine sağlık. O muhteşem indirim için de ayrıca çok teşekkürler.. Burda yaptığım en güzel alışverişlerde en üst sıralardasın :40: sevgiler, yeniden çok teşekkürler.. :16:

:) aile boyu beğendiğinize çoook sevindim :3: İnşallah oğlun hepsini de en güzel günlerinde giysin (özellikle de montu :)) sevgiler... :16:

Canim yazlik sortlardan begendiklerim varda onlarin beli ayarlanabiliyormu benim oglumun beli biraz zayif

Cnm begendiklerim
3.sayfadan ca marka olan, mothercare marka beyz tisort
4.sayfadan yesil ve kirmizi olan,
6.sayfadn lcw mavi sort
Bunlar duruyormu ve en son fiyat ne olur.nerde yasiyorsunuz kargosu icin soruyorum

Cnm begendiklerim
3.sayfadan ca marka olan, mothercare marka beyz tisort
4.sayfadan yesil ve kirmizi olan,
6.sayfadn lcw mavi sort
Bunlar duruyormu ve en son fiyat ne olur.nerde yasiyorsunuz kargosu icin soruyorum
Bunların arasından bir tek CA şortu başka bir arkadaşa ayırdım. Diğerleri duruyor. İstanbul'dayım. Fiyatlar uygun aslında ama özelden yazayım ben :40:

Eki Görüntüle 946382 Eki Görüntüle 946383
WENICE 5-6 yaş şort. Hiçbir problemi yok. 3 TL.
Eki Görüntüle 946391 Eki Görüntüle 946394
CIOE 5 Yaş (110 cm). Yepyeni 5 TL.

Eki Görüntüle 963297 Eki Görüntüle 963301
LCW denizde de giyilebilen şort. 5 yaş için. Hiçbir problemi yok, sayılı giyilmiştir. 5 TL.

Bu ürünler SATILDI!!

Back