benimdeYa kendi eviniz yok ve ikinci bebek düsünüyorsunuz. Bu nasil ters bir mantik? Ilk hamileligini burnundan getiren insan ile niye halen beraber yasiyorsun? Hatta onun istegine göre bebek yapmak istiyorsun... Aklim almiyor, cidden almiyor....
Yorumlariniz icin tesekkurler kizim agladigi icin cevap veremedim bi sure giremiycem siteye biraz dusunmem lazim gercekten ikinci cocugu yapmakla dogrumu yoksa yanlismi yapiyorum diye
Çok saçma gerçekten.. Ne gerek var erkek olsa ne kız olsa ne.. Sağlığı yerinde olduktan sonraurfada yaşıyorum kadınlar burada erkek olsun diye karınlarını okutuyorlar gerçekten erkekte oluyor
Çok saçma gerçekten.. Ne gerek var erkek olsa ne kız olsa ne.. Sağlığı yerinde olduktan sonra
tam bende bunu yazacaktım. kadında xx kromozumu var yani iki ihtimalde de x kromozomu verecek erkekte xy olduğu için x gelirse kız y gelirse erkek olacak. yüzde 50 ihtimal var erkek olması için ve bunun belirleyicisi erkek(tabi bunu bir belirleyici kabul edersek). biri kayın valideye bu basit gerçeği anlatsa hazır başlamışken de azıcık insanlık dersi verse.kvdeye deyin bebeğin cinsiyetini erkeğin spermi belirler. size değil oğluna desin bunları
Kız erkek ayırımı yapan insanlar çok malesef ben hep kız istedim eşimde aynı şekilde kızımız oldu çok şükür şimdi annem diyo inş ikinci erkek olur dedim benim bir kızım var yeter düşünmüyorum neyse ben denemedim ama çin takvimine göre hamile kalanlar var ne kadar doğru bilmiyorum ama çoğu kişi denemiş ve istedikleri yanıti almışlar netten bak istersen ...Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?