- 7 Şubat 2022
- 14
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Gecekusu5252
-
Söylediklerimden çok çocuk dogurmami istediğimi anlamanız entresan geldi öncelikle. Gaybi Allah'tan başka kimse bilemez ki 3 cu çocuğumun cinsiyetini ki siz kız olacağını bana 4 cuyu de yaparsiniz diyorsunuz ben daha hamile bile değilim sadece dusunce içindeyim.Sanırım evli değilsiniz ve bu konulardan çok uzaksiniz. Sizi başka konulara alalım .. burası size göre değil bence ..Nereden baktiginiza bagli. Çok çocuk doğurmak isteyen biri icin son derece olumlu bir yorum.
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsunAslında bu söylem tam olarak doğru değilNormal şartlarda erkeklerin spermleri yarı yarıya kız ve erkektir. Ha babanın bir spermi daha fazladır o bilinmez. Yumurtaya hangi sperm önce ulaşırsa o kazanır erkek sperm hızlıdır ama erken ölür, kız sperm yavaştır ama geç ölür. Yani birliktelik olduğunda yumurta hazırsa, gerçekten çatlamışsa erkek sperm kazanır. Ama yumurta çatlamadan ilişki olmuşsa kız sperm daha fazla yaşadığı için orada bekliyor olabilir. Yumurta çatlar çatlamaz o sperm döllenir.
Rahmin erkek ve ya kız sperme yatkınlığı da önemlidir. Asidik oranı vs.
Anne ve babanın ne yediğinden nerde yaşadığına kadar bebeğin cinsiyetinde rolu vardır.
Yani yapılan son araştırmalar gösteriyor ki "cinsiyeti erkek belirler" söylemi doğru değil. Cinsiyeti yarı yarıya hem kadın hem erkek hem de yaşadıkları şartlar belirler.
Uzun oldu üzgünüm
Nereye istersem oraya yorum yaparim. Isterseniz beni engellersiniz.Söylediklerimden çok çocuk dogurmami istediğimi anlamanız entresan geldi öncelikle. Gaybi Allah'tan başka kimse bilemez ki 3 cu çocuğumun cinsiyetini ki siz kız olacağını bana 4 cuyu de yaparsiniz diyorsunuz ben daha hamile bile değilim sadece dusunce içindeyim.Sanırım evli değilsiniz ve bu konulardan çok uzaksiniz. Sizi başka konulara alalım .. burası size göre değil bence ..
Sizi kendi halimize bırakıyorum .açıkçası sizin gibi kişileri umursamıyorumNereye istersem oraya yorum yaparim. Isterseniz beni engellersiniz.
Cok mu yersiz sin sen . Yazma hic daha iyiYine kız olursa, erkek olsun diye 4. de olacak gibi.
Aynen bence deCok mu yersiz sin sen . Yazma hic daha iyi
Merhabalar .Allah'ıma çok şükür iki tane kızım var .ama isterim ki erkekte olsun bir taneerkek bebek olması için yöntemler varmış bilenler paylaşabilir mi bir de arkasının çocukların ne olduğunu anlayanlar varmis yöntemler falan bilenler v
Merhabalar .Allah'ıma çok şükür iki tane kızım var .ama isterim ki erkekte olsun bir taneerkek bebek olması için yöntemler varmış bilenler paylaşabilir mi bir de arkasının çocukların ne olduğunu anlayanlar varmis yöntemler falan bilenler var mı ?
Tamam yazmam ablaCok mu yersiz sin sen . Yazma hic daha iyi
Tamam yazmam abla
Ovulasyon günü erkek bebek olma olasılığı yüksek diyorlar 2 gün öncesi falan da kız bebek olma olasılığı yüksekmiş ben denedim yani kız veya erkek olsun diye değilde yumurta takibi ile hamile kaldım çatlama iğnesinden önceki gün ilişki oldu sonrasında hiç olmadı ve kız bebeğim olacak demekki doğruluk payı varmışMerhabalar .Allah'ıma çok şükür iki tane kızım var .ama isterim ki erkekte olsun bir taneerkek bebek olması için yöntemler varmış bilenler paylaşabilir mi bir de arkasının çocukların ne olduğunu anlayanlar varmis yöntemler falan bilenler var mı ?
Eşiniz bosalirken 3 kere oğlan oğlan oğlan demişsinizdir de unutmuşsunuzdur. Bu işin olayı bu.2 oğlum var, nasıl oldular ben bile anlamıyorum ki anlatayım
Super anneler 2021 bk orda cok kisi yontemlerle erkek bebege hamile kalmisMerhabalar .Allah'ıma çok şükür iki tane kızım var .ama isterim ki erkekte olsun bir taneerkek bebek olması için yöntemler varmış bilenler paylaşabilir mi bir de arkasının çocukların ne olduğunu anlayanlar varmis yöntemler falan bilenler var mı ?
Benimkiler kazara olduğundan ‘inşallah başımıza iş açmayız’ la gelen bebeler.Eşiniz bosalirken 3 kere oğlan oğlan oğlan demişsinizdir de unutmuşsunuzdur. Bu işin olayı bu.Kiz isteyenler de kız kız kız diyecek.
Bı tanıdığım erkek çocuk hevesi ile 4.yu yaptılar onlarda ikiz kız olduYine kız olursa, erkek olsun diye 4. de olacak gibi.
Kaza geliyorum dememiş gelmişBenimkiler kazara olduğundan ‘inşallah başımıza iş açmayız’ la gelen bebeler.
Herhalde kazalar erkek oluyor, çıkarımım bu olur ancak.
Umarim maddi durumlari iyidir. Rahat rahat okutup dört başı mamur şekilde büyütürler. Yoksa ziyan olurlar resmen yazik... ustelik uslanmayip pırt pırt dogurmaya devam ederler.Bı tanıdığım erkek çocuk hevesi ile 4.yu yaptılar onlarda ikiz kız oldu
Aa şey var bir de ‘kaza kurşunu sana saplanmış’ geyiği, onu unutmayalım.Kaza geliyorum dememiş gelmişoha 2009 çghb esprisi...
bundan bir tık ötesi "Sudan'a gittim sudan sebeplerden dolayı" djdks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?