-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.681
Aynen canımEn etkili idrarMi diyosun takip ediyorum onu acik sari daha koyu sari gormedim ozellikle sabahlari bakiyorum cok koyu degil normal
Ha birde bilmiyorum bulantim olmuyo normalde kizlarda oluyodu cok ogrendimden itibaren. Bunda bulanti yokAynen canım
Benim hep 6 haftadan sonra başlıyordu umarım hiçbirimiz yaşamayız çok zor oluyor hastanelik oluyorum çok korkuyorumHa birde bilmiyorum bulantim olmuyo normalde kizlarda oluyodu cok ogrendimden itibaren. Bunda bulanti yokof dusunmek istemiuom
Gebelik takvimi yap artık sen de yani görelim seni de şurda içimiz şenlensin sonra sırasıyla yaparız Allah'ın izniyle nasip olursaHa birde bilmiyorum bulantim olmuyo normalde kizlarda oluyodu cok ogrendimden itibaren. Bunda bulanti yokof dusunmek istemiuom
Amnnnn insanllah belkide erkendir olabilir bakalim bekleyip gorecez nasil gececekeBenim hep 6 haftadan sonra başlıyordu umarım hiçbirimiz yaşamayız çok zor oluyor hastanelik oluyorum çok korkuyorum
Canım kesinlikle sabirine katılıyorum beni iki elitinimde testini ben yaptım. Onların idrari hafif sari idi benimde koyu sari hatta sabahları kırmızıya benziyordu. Gebelik testlerini tabi onlar yeni oldukları için bilmiyordular. Ikisininde erkek oldu. Benim de kızlarım şimdi anladım. Bunu hep merak etmiştim öğrendim.En etkili idrarMi diyosun takip ediyorum onu acik sari daha koyu sari gormedim ozellikle sabahlari bakiyorum cok koyu degil normal
Nasil oluyoki o ben anlamiyom pek burayiGebelik takvimi yap artık sen de yani görelim seni de şurda içimiz şenlensin sonra sırasıyla yaparız Allah'ın izniyle nasip olursa
Iste ben cok koyu gormedim daha acik sari oluyo kizlarimda biliyorum o koyulu turuncu gibi oluyor bunda cooook acik sarida degil cok kapalida degil sabah idrari ama oglen aksam velan acik sari oluyor bilemedimCanım kesinlikle sabirine katılıyorum beni iki elitinimde testini ben yaptım. Onların idrari hafif sari idi benimde koyu sari hatta sabahları kırmızıya benziyordu. Gebelik testlerini tabi onlar yeni oldukları için bilmiyordular. Ikisininde erkek oldu. Benim de kızlarım şimdi anladım. Bunu hep merak etmiştim öğrendim.
Evet canım benimde kalp artışlarından sonra basliyordu.Benim hep 6 haftadan sonra başlıyordu umarım hiçbirimiz yaşamayız çok zor oluyor hastanelik oluyorum çok korkuyorum
sabirin in takvimi çıkıyor ya en altta hamilelik takvimi eklemek için tıklayın yazıyor ona tıkla bilgilerini gir öyleydi galiba ben ikinci kızımda yapmıştımNasil oluyoki o ben anlamiyom pek burayi
Inşallah hiç goremezsin. Sapsarı olur platin sari benim sac rengimIste ben cok koyu gormedim daha acik sari oluyo kizlarimda biliyorum o koyulu turuncu gibi oluyor bunda cooook acik sarida degil cok kapalida degil sabah idrari ama oglen aksam velan acik sari oluyor bilemedim
Aynen benimde inşallah Allah nasip ederde olursa olmasın çok kötü geçiyor benimkiE
Evet canım benimde kalp artışlarından sonra basliyordu.
kişisel bilgilerinden hamilelik takvimine bebeğin doğacağı tarihi yazıyosun canımNasil oluyoki o ben anlamiyom pek burayi
gg-aa-yyyy şeklinde yazdım dimiOlmuyoki basiyorum yaziyorum dogum tarihi
Kızlar bu konuyu açtıgım andan bu yana erkek bebege hamile kalan oldumu
oldumugg-aa-yyyy şeklinde yazdım dimi
süper hayırlı olsun takvimin..darısı hayırlısıyla bizlerin başına:)oldumu