- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.701
Aminnnnnnnnn insanlllahhhh dua ediyorum tum isteyenleresüper hayırlı olsun takvimin..darısı hayırlısıyla bizlerin başına:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnnnnnn insanlllahhhh dua ediyorum tum isteyenleresüper hayırlı olsun takvimin..darısı hayırlısıyla bizlerin başına:)
Cnm benim küçük kizim var onunla ilgilenmekten giremiyorum...bende deniyecegim bugunlerde ama ben almanyada yasiyorum ovulosyon testini alamk ßartmi burda nerde bulabilirim acabaHamile var ama cinsiyetler belli değil. Iki kişi hamile su anda sen denedin mi.yareninannesi konuyu açıp kactin.
Cnm tebrik ederim hamileligin hayirli olsun erkektir insallah nasil hamile kaldin ne yöntemleri uyguladin lutfen aciklarmisinAhhh oldu evvett
Cnm sen naptin takip ediyordum konuyu actiktan sonra senide ama yazma firsati bulamadim...oldumu bebişAynen benimde inşallah Allah nasip ederde olursa olmasın çok kötü geçiyor benimki
Oldu işte hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah gönlündekiniAminnnnnnnnn insanlllahhhh dua ediyorum tum isteyenlere
Henüz yok 27 şubattaki adetimden sonra ovülasyon testiyle takipten sonra düşünüyorum Allah'ın izniyleCnm sen naptin takip ediyordum konuyu actiktan sonra senide ama yazma firsati bulamadim...oldumu bebiş
Ben ovulasyon testi aldim tabi saolsun S sabirin de fikirleriyle ovulsayon testini aldim takip ettimCnm tebrik ederim hamileligin hayirli olsun erkektir insallah nasil hamile kaldin ne yöntemleri uyguladin lutfen aciklarmisin
Amin bacim insnallah hepimizin gonlunden geceni versin rabbimOldu işte hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah gönlündekini
AminnnAmin bacim insnallah hepimizin gonlunden geceni versin rabbim
Saol canim Allah isteyen herkeze versin kalbindekiniCnm tebrik ederim hamileligin hayirli olsun erkektir insallah nasil hamile kaldin ne yöntemleri uyguladin lutfen aciklarmisin
Sizin kac cocuk varKızlar konuyu açtım Fakat girip yazma fırsarım olmadı kücük bebegim oldugundan ama simdi...geldim...artik burdayim...calismalara basliyacagiz esimle hepinizin duasini bekliyorum..rabbim tüm istiyenlere versin hayirli bir erkek evlat
Cnm o testi hergunmu yaptin
Amin inşallah tüm arkadaşlarıma. Aramıza biri daha katıldı ne güzel dualarımız seninle ve tüm arkadaşlarımızlaKızlar konuyu açtım Fakat girip yazma fırsarım olmadı kücük bebegim oldugundan ama simdi...geldim...artik burdayim...calismalara basliyacagiz esimle hepinizin duasini bekliyorum..rabbim tüm istiyenlere versin hayirli bir erkek evlat
1 tane ama cok huzursuz bu aralar sürekli onunla ilgileniyorumSizin kac cocuk var
Hayir 9 10 ve 11 gun yum catladi ucgun uyguladim ben tesaduf bir deneyim dedim oda tuttuCnm o testi hergunmu yaptin
Kiz demi sanirsam bence benim dusuncem soyle bilmiyom genelde tek cocuklu olan ikinci farkli olma sansi daha cok iki Kiz ucuncu cocuk bilmiyorum yaaa kafa karisiyo gercektende allah Size bagislasin canim1 tane ama cok huzursuz bu aralar sürekli onunla ilgileniyorum
Nasil yani yumurtan catladigini nasil anliyorsun orasini anlamadimHayir 9 10 ve 11 gun yum catladi ucgun uyguladim ben tesaduf bir deneyim dedim oda tuttu
Amin cnm hepimizkini insallahKiz demi sanirsam bence benim dusuncem soyle bilmiyom genelde tek cocuklu olan ikinci farkli olma sansi daha cok iki Kiz ucuncu cocuk bilmiyorum yaaa kafa karisiyo gercektende allah Size bagislasin canim