Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Cok guzel MasaAllah.benimde iki kizim var.buyuk 5 yasinda kucuk nisanda 3 yasina basicak in SA Allah . Hayirlisi ile saglikli oglusun olur canim.burdaki herkesin:KK68:
Insanllah canim yanliz degilsin yani bizde ayniyiz benim buyuk 4 kucuk 1 yasinda Allah onlara uzun omurler versin cumlemizin evlatlarina insnallah tuturuzz nediyelim

Şimdi yanlış anlamadiysam kızlar yumurta catlndigi zaman bir sıvı geliyor. Yani kalın bir şeffaf bir sıvı sonra hemen ilişki oluyor. Ben yanlış anlamamisim değil mi yoksa yanlış mi anladım.
ben öncelikli teste göre hareket edicem canım..yumurtlama öncesi akıntılar yumurtlayacağımızı haber ediyor..akıntılar 2. planda yardım ediyor..önceliğim test yani

Insanllah canim yanliz degilsin yani bizde ayniyiz benim buyuk 4 kucuk 1 yasinda Allah onlara uzun omurler versin cumlemizin evlatlarina insnallah tuturuzz nediyelim
Aminnnn. ben yasadigim yerde yalnizim o yuzden cesaret edemiyorum simdi.kucuk kizim 5 yasina gelsin basliycam in SA Allah calismalara.

S sabirin bir de doktor tek yumurta var dedi heralde çift yumurtlama olamaz heralde
Anladım.Yumurtanda tembellik var buyuk ihtimal.Benimki 19 mm de çatladı mesela.23 olupta catlamadimi kist derler ama tip işi pek kafama yatmıyor.Sen hafif siliklesince degerlendir.Hamile kalmazsan adet oldugunda bogurtlen kürü var onu tavsiye ederim.Yumurtalarini iyilestirir.Kime tavsiye ettiysem hayrini gördü fazlasıyla...

Ben o kalin siviya pek dikkat etmedim sadece cok asiri akintim oldu birde agri birde test silinmesi iste
Akşama tekrarla ama yarin koyulasacaga benziyor.Birdaha atarsa düzgün çek cok kenarda ve ok işareti altina girdigi icin net görünmüyor
ovulasyon testi kullanma talimatında, "testin çalışması ve sonuçlanması 5 dk içerisinde gerçekleşecektir. 10 dk dan sonra çıkan herhangi bir sonucu dikkate almayın" diyor canım..testi 5 dk mı 10 dk mı bekleteyim..en sağlıklı sonucu hangi sürede alırım

ovulasyon testi kullanma talimatında, "testin çalışması ve sonuçlanması 5 dk içerisinde gerçekleşecektir. 10 dk dan sonra çıkan herhangi bir sonucu dikkate almayın" diyor canım..testi 5 dk mı 10 dk mı bekleteyim..en sağlıklı sonucu hangi sürede alırım
Sen 5 10 arası.10 da olsa sıkıntı yok ama 10 dakkayi gectikten sonrakini dikkate almayin.Ben 10 dakka icinde olani çekerdim.Daha sonra karşılaştırırdim.Saatler gecti mi farkli oluyor

Sen 5 10 arası.10 da olsa sıkıntı yok ama 10 dakkayi gectikten sonrakini dikkate almayin.Ben 10 dakka icinde olani çekerdim.Daha sonra karşılaştırırdim.Saatler gecti mi farkli oluyor
tamam canım anladım..10 dk yı geçirmeden max süredekini fotoğraflayayım..

image.jpeg

Şimdi yanlış anlamadiysam kızlar yumurta catlndigi zaman bir sıvı geliyor. Yani kalın bir şeffaf bir sıvı sonra hemen ilişki oluyor. Ben yanlış anlamamisim değil mi yoksa yanlış mi anladım.
Cnm evet akıntı olabilir ama o ikinci planda olmalı sen testle takip edersin daha garanti olur ama yumurtanın çatladığı Zaman da bir sıvı geliyor ama onun öncesinde de akıntı artıyor kafan karışır test garanti sonuç bence

X