Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Cnm tebrik ederim hamileligin hayirli olsun erkektir insallah nasil hamile kaldin ne yöntemleri uyguladin lutfen aciklarmisin
Ben ovulasyon testi aldim tabi saolsun S sabirin de fikirleriyle ovulsayon testini aldim takip ettim
Cift koyuyu yakaladimda yine tekrarladim testlari sonra tek cizgi silindinde iliskiye girdim birkere oda tutmus allahin izniyle bu denilen yontemi uyuguladim birde allahim izinyle tabi

Amin inşallah tüm arkadaşlarıma. Aramıza biri daha katıldı ne güzel dualarımız seninle ve tüm arkadaşlarımızla

Bak ovulsayon testini diyelim bugun basladik gunde iki defa uyguladik bugun hic cikmadi diyelim ertesi gun tekrarladik ve koyuyu yakaldik diyelim iki cizgide koyu cikti bu demek oluyorki yum catliyacak sonra testi gene uygulayim o cizgi silinince koyi cizgi yum catlamis oluyor yani cift koyuyu yakaladiktan sonra o bir koyu cizgi sonraki testlerde silinmis olucak hafif bile olsa yum catlamis oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…