- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.661
Insanllah canim yanliz degilsin yani bizde ayniyiz benim buyuk 4 kucuk 1 yasinda Allah onlara uzun omurler versin cumlemizin evlatlarina insnallah tuturuzz nediyelimCok guzel MasaAllah.benimde iki kizim var.buyuk 5 yasinda kucuk nisanda 3 yasina basicak in SA Allah . Hayirlisi ile saglikli oglusun olur canim.burdaki herkesin
ben öncelikli teste göre hareket edicem canım..yumurtlama öncesi akıntılar yumurtlayacağımızı haber ediyor..akıntılar 2. planda yardım ediyor..önceliğim test yaniŞimdi yanlış anlamadiysam kızlar yumurta catlndigi zaman bir sıvı geliyor. Yani kalın bir şeffaf bir sıvı sonra hemen ilişki oluyor. Ben yanlış anlamamisim değil mi yoksa yanlış mi anladım.
Aminnnn. ben yasadigim yerde yalnizim o yuzden cesaret edemiyorum simdi.kucuk kizim 5 yasina gelsin basliycam in SA Allah calismalara.Insanllah canim yanliz degilsin yani bizde ayniyiz benim buyuk 4 kucuk 1 yasinda Allah onlara uzun omurler versin cumlemizin evlatlarina insnallah tuturuzz nediyelim
Evet silik cizgiyi gordun an calis bos durma ogun yaniben öncelikli teste göre hareket edicem canım..yumurtlama öncesi akıntılar yumurtlayacağımızı haber ediyor..akıntılar 2. planda yardım ediyor..önceliğim test yani
Insnallah Allah kalbine Gore versinAminnnn. ben yasadigim yerde yalnizim o yuzden cesaret edemiyorum simdi.kucuk kizim 5 yasina gelsin basliycam in SA Allah calismalara.
Amin canim hepimizin in SA AllahInsnallah Allah kalbine Gore versin
Anladım.Yumurtanda tembellik var buyuk ihtimal.Benimki 19 mm de çatladı mesela.23 olupta catlamadimi kist derler ama tip işi pek kafama yatmıyor.Sen hafif siliklesince degerlendir.Hamile kalmazsan adet oldugunda bogurtlen kürü var onu tavsiye ederim.Yumurtalarini iyilestirir.Kime tavsiye ettiysem hayrini gördü fazlasıyla...
Ben o kalin siviya pek dikkat etmedim sadece cok asiri akintim oldu birde agri birde test silinmesi iste
ovulasyon testi kullanma talimatında, "testin çalışması ve sonuçlanması 5 dk içerisinde gerçekleşecektir. 10 dk dan sonra çıkan herhangi bir sonucu dikkate almayın" diyor canım..testi 5 dk mı 10 dk mı bekleteyim..en sağlıklı sonucu hangi sürede alırımAkşama tekrarla ama yarin koyulasacaga benziyor.Birdaha atarsa düzgün çek cok kenarda ve ok işareti altina girdigi icin net görünmüyor
Sen 5 10 arası.10 da olsa sıkıntı yok ama 10 dakkayi gectikten sonrakini dikkate almayin.Ben 10 dakka icinde olani çekerdim.Daha sonra karşılaştırırdim.Saatler gecti mi farkli oluyorovulasyon testi kullanma talimatında, "testin çalışması ve sonuçlanması 5 dk içerisinde gerçekleşecektir. 10 dk dan sonra çıkan herhangi bir sonucu dikkate almayın" diyor canım..testi 5 dk mı 10 dk mı bekleteyim..en sağlıklı sonucu hangi sürede alırım
bende öyle yapıcam inşallah...erkek bebek için 12 saat içinde çalışma önemli yaa..eşimde bu saatlerde evde olur inşaalah..tek korkum bu..Evet silik cizgiyi gordun an calis bos durma ogun yani
tamam canım anladım..10 dk yı geçirmeden max süredekini fotoğraflayayım..Sen 5 10 arası.10 da olsa sıkıntı yok ama 10 dakkayi gectikten sonrakini dikkate almayin.Ben 10 dakka icinde olani çekerdim.Daha sonra karşılaştırırdim.Saatler gecti mi farkli oluyor
inşallah öyle olur..hepimizin mutluluğunuda burda paylaşırız..bu yıl doğum yapacakların çoğu erkek...burdaki topiklerde çevremdekilerin genelinin oğlu olacakNedersiniz bu sene erkek senesimi ??
2016 yili yani insanllahinşallah öyle olur..hepimizin mutluluğunuda burda paylaşırız..bu yıl doğum yapacakların çoğu erkek...burdaki topiklerde çevremdekilerin genelinin oğlu olacak
Hahahahhahaha tesadufen facede gordum
Cnm evet akıntı olabilir ama o ikinci planda olmalı sen testle takip edersin daha garanti olur ama yumurtanın çatladığı Zaman da bir sıvı geliyor ama onun öncesinde de akıntı artıyor kafan karışır test garanti sonuç benceŞimdi yanlış anlamadiysam kızlar yumurta catlndigi zaman bir sıvı geliyor. Yani kalın bir şeffaf bir sıvı sonra hemen ilişki oluyor. Ben yanlış anlamamisim değil mi yoksa yanlış mi anladım.
Sacma.Hiç inanmam öyle şeylere.Ben 4 kasım 2015 te hamile kaldım.Nedersiniz bu sene erkek senesimi ??
En etkili idrarMi diyosun takip ediyorum onu acik sari daha koyu sari gormedim ozellikle sabahlari bakiyorum cok koyu degil normalSacma.Hiç inanmam öyle şeylere.Ben 4 kasım 2015 te hamile kaldım.