Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Yarenannesi canim bende almanyada yasiyorum.Rossmannda var Ovulationstest ama eBay da daha ucuz.
Kizlar bu idrar rengi filan dediniz o nasil oluyor anlamadim ben
Bu arada bendede bulanti 8 9 haftadan sonra basliyor.hastanelik oluyorum.iki kizimdada cikmadan 2 ay hastanede yattim.Hipermesis Gvardium benim durumumun ismi.gunde serumsuz 25 kere filan cikariyordum.gebeligi ertelememin bir nedenide bu

Idrar rengi koyu olursa turuncuyu animsatirsa genelde kizmis ama acik sari parlak sari olursa erkek canim

Idrar rengi koyu olursa turuncuyu animsatirsa genelde kizmis ama acik sari parlak sari olursa erkek canim
Anladimm tesekkur ederim . bunun su icmeklede alakasi ola bilirmi?birde benim eltim idrarini plastik bardakda 2 3 saat bekletmisdi yesile donusmusdu o zaman anlamisdi erkek oldugunu.bunun dogruluk payi ne acaba

Anladimm tesekkur ederim . bunun su icmeklede alakasi ola bilirmi?birde benim eltim idrarini plastik bardakda 2 3 saat bekletmisdi yesile donusmusdu o zaman anlamisdi erkek oldugunu.bunun dogruluk payi ne acaba
Ben onla bi kac sey okudum ama genelde dogru cikmamis genelde oyuzden sabahki idrarina bakacaksin ozaman daha net anlarsin

Sor tabiiii ben arkadasima sordum iki kizdan sonra oglan oldu onunda oda ovulsayon testiyle yaptim dedi iki kere iliskiye girdim dedi birdaha gitmedim dedi
Benim iki kizimda adet bittikden sonra gun asiri iliski ile oldu.adetin 10 cu gununden 22 gunune kadar.toplam 6 kere filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…