- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.721
İyi anlattın o yüzden girmedim pek araya kaptın bu işi senIyi anlattimii kizlar yardimci olun yanlisim varsa duzeltin lutfen
İyi anlattın o yüzden girmedim pek araya kaptın bu işi sen
Idrar rengi koyu olursa turuncuyu animsatirsa genelde kizmis ama acik sari parlak sari olursa erkek canimYarenannesi canim bende almanyada yasiyorum.Rossmannda var Ovulationstest ama eBay da daha ucuz.
Kizlar bu idrar rengi filan dediniz o nasil oluyor anlamadim ben
Bu arada bendede bulanti 8 9 haftadan sonra basliyor.hastanelik oluyorum.iki kizimdada cikmadan 2 ay hastanede yattim.Hipermesis Gvardium benim durumumun ismi.gunde serumsuz 25 kere filan cikariyordum.gebeligi ertelememin bir nedenide bu
Anladimm tesekkur ederim . bunun su icmeklede alakasi ola bilirmi?birde benim eltim idrarini plastik bardakda 2 3 saat bekletmisdi yesile donusmusdu o zaman anlamisdi erkek oldugunu.bunun dogruluk payi ne acabaIdrar rengi koyu olursa turuncuyu animsatirsa genelde kizmis ama acik sari parlak sari olursa erkek canim
Ben onla bi kac sey okudum ama genelde dogru cikmamis genelde oyuzden sabahki idrarina bakacaksin ozaman daha net anlarsinAnladimm tesekkur ederim . bunun su icmeklede alakasi ola bilirmi?birde benim eltim idrarini plastik bardakda 2 3 saat bekletmisdi yesile donusmusdu o zaman anlamisdi erkek oldugunu.bunun dogruluk payi ne acaba
Onu bende duymustum yapan oldu gerçekten öyleAnladimm tesekkur ederim . bunun su icmeklede alakasi ola bilirmi?birde benim eltim idrarini plastik bardakda 2 3 saat bekletmisdi yesile donusmusdu o zaman anlamisdi erkek oldugunu.bunun dogruluk payi ne acaba
Evet sabahki idrar net gösteriyormusBen onla bi kac sey okudum ama genelde dogru cikmamis genelde oyuzden sabahki idrarina bakacaksin ozaman daha net anlarsin
Onu bende duymustum yapan oldu gerçekten öyle
Napacaz plastik bardagami idarimiz yapicaz :Onu bende duymustum yapan oldu gerçekten öyle
Hahahaha evet öyle valla......Napacaz plastik bardagami idarimiz yapicaz :))ne hallere dustuk hahahahah
Napacaz plastik bardagami idarimiz yapicaz :))ne hallere dustuk hahahahah
Evet kizlar yarin sabah idarimi yapar rengini yollarim tovbe tovbeHahaha seni cok yasa
Benim kuzenimde iki kizdan sonra erkek oldu.ama yaptigina dair bir sey soylemedi.bende sormadim.acaba sorsammi
Yapalım hepsini yapalim biri tutucak elbetEvet kizlar yarin sabah idarimi yapar rengini yollarim tovbe tovbe
Sor tabiiii ben arkadasima sordum iki kizdan sonra oglan oldu onunda oda ovulsayon testiyle yaptim dedi iki kere iliskiye girdim dedi birdaha gitmedim dediBenim kuzenimde iki kizdan sonra erkek oldu.ama yaptigina dair bir sey soylemedi.bende sormadim.acaba sorsammi
Benim iki kizimda adet bittikden sonra gun asiri iliski ile oldu.adetin 10 cu gununden 22 gunune kadar.toplam 6 kere filanSor tabiiii ben arkadasima sordum iki kizdan sonra oglan oldu onunda oda ovulsayon testiyle yaptim dedi iki kere iliskiye girdim dedi birdaha gitmedim dedi