Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
S sabirin bu az önce yaptığım test dün ve bir önceki gün doktora gittim yumurta 22 mm ya çatlamış ya da çatlamak üzere demişti günlerdir testim hiç koyulaşmamıştı dün sabah böyle oldu ama dijital olanda iki gün gülen yüz görüp ilişki oldu sizce tekrar denesem mi bilemedim ne dersiniz?

Eklentiler

• image.jpeg
    43,5 KB · Görüntüleme: 122
S sabirin bir de akıntım o bahsedilen yum akı gibi olan bundan iki gün önce geldi şu an öyle bir akıntı durumu da yok öyle yogun bu testler bozuk olabilir mi yanlış Zaman'da koyulaşmış olabilir mi bir de çok teşekkürler ilgilendiğiniz için

Selam kizlar nasilsiniz?
bebegimmm arkadasimiz hamilemi?
Bir gozum sizde izinizden gelicem in SA Allah.kizlarim kucuk diye hazir hiss etmiyorum kendimi.sizi takib edemedende yapamiyorum:)
Unutulmak istemiyorum :)
Evet hamile arkadaşımız. Unutmadık seni biz hep buralardayız sırayla deniyoruz Allah'ın izniyle sırayla hamile kalıcaz galiba

Rica ederim.Bozuk degil ya digeri bozuk yada çift yumurtlama olabilir.Çatlama oldugunda sıvı beyaz akıntı gelir. Aksama tekrar yap testi ve karşılaştır Azda olsa siliklesmeye baslamissa çatlamış demek.22 mm olduguna gore catlamakta gecikmiş sanki.Kacinci günün.Ve kaç günde bir oluyosun?

S sabirin çok düzensiz oluyorum aslında bugün 18.gün iki gün üstüste gittim doktora çatlayacak belki de çatladı çatladığı Zaman'da açılır ve böyle büyük olur dedi o gün ilişki oldu sonraki gün de gittim labo koyu çizgi çıkınca yine aynı şeyi söyledi anlanıyor pek heralde çatladı mı catlayacak mı diye ıkı kız olduğundan açıkcası başka şansım da yok erkek için erken ilişki oldu diye cok üzüldüm şimdi bu test iyice koyulaşıp silikleşince tekrar ilişki olsa mı daha iyi öbür ayı mı beklesem bilemedim cok uzun anlattım kusura bakmayın

Selam kizlar nasilsiniz?
bebegimmm arkadasimiz hamilemi?
Bir gozum sizde izinizden gelicem in SA Allah.kizlarim kucuk diye hazir hiss etmiyorum kendimi.sizi takib edemedende yapamiyorum:)
Unutulmak istemiyorum :)
sıra bana geldi:) sırayla gidiyoruz ..takip etmende fayda var, bilgi birikimi oluyo..

bende böyle biliyorum canım, hayırlısı bakalım tahmin ettiğimiz gibi çıkar

Şimdi yanlış anlamadiysam kızlar yumurta catlndigi zaman bir sıvı geliyor. Yani kalın bir şeffaf bir sıvı sonra hemen ilişki oluyor. Ben yanlış anlamamisim değil mi yoksa yanlış mi anladım.
Ben o kalin siviya pek dikkat etmedim sadece cok asiri akintim oldu birde agri birde test silinmesi iste

Anliyorum seni bizde ayni senin durmudayiz iki kizlarimiz var SEVECENIM @miraglobloom birde ben hayirlisi olsun yaaa Allah kalbimizdekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…