- Emoji Skoru
- 1.562
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #105.441
Kızlar dün doktora gittim. 15 mm fln sol yumurtalıkta yumurta görünüyor pazartesiye ancak çatlar gel bakalım pazartesi dedi. Dün doktora gittim diye test yapmadım. Bugün de yeni oturdum bir test yapayım dedim. Yumurta akı gibi olan akıntı geldi. Testi yaptım bu çıktı. Kaçırdık mı yumurtlamayı? Erkek olma şansı nedir? Bu akşamı değerlendirelim mi?
Cuma 14se bugun en fazla 16dir. Bence de catlama olmaz 17-23 arasi saglikli yumurta demisti benim doktor. Sen yine de testle takip etmeye devam et
Yapma canim, kactigini sanmiyorum, kacmissa da hic risk alma benceDeneme yapmayayım dimi ya çatlamışsa şansım yok mudur
Hay şansıma bekleyeyim bakayım teste devam edeyim uyumadanYapma canim, kactigini sanmiyorum, kacmissa da hic risk alma bence
Aynen cnm siviya dikkat et, koyulasma varsa zaten kacmadigi belli olur, eger silinme varsa da yarin 1 2 kez daha yaparsin test ona gore birakirsin artik,Hay şansıma bekleyeyim bakayım teste devam edeyim uyumadan
Aynen cnm siviya dikkat et, koyulasma varsa zaten kacmadigi belli olur, eger silinme varsa da yarin 1 2 kez daha yaparsin test ona gore birakirsin artik,
Ya vallahi bende erkek olduO sayfalar yalan canım ben de yaptırdım kız için bkermes bin de oğlum geliyo inşallah
Rica ederim canim gonlune gore olsun insallahTamam canım sağ ol Allah razı olsun bu saatte cevap verdiniz içime su serptiniz
Amin canım Allah razı olsun zormuş valla ya pikinede ultrasınada silinmesinede başlıcam gece gece sinirlerim bozulduRica ederim canim gonlune gore olsun insallah
Sonu guzel olsun da bunlar ufak stresler canimAmin canım Allah razı olsun zormuş valla ya pikinede ultrasınada silinmesinede başlıcam gece gece sinirlerim bozuldu
Yarın gitsene doktora ultrasyonla baksın netleşir.Amin canım Allah razı olsun zormuş valla ya pikinede ultrasınada silinmesinede başlıcam gece gece sinirlerim bozuldu
Amin canım cümlemize inşaallahSonu guzel olsun da bunlar ufak stresler canim
Yok canım pazartesi gideceğim kaçtığını sanmıyorum eğer dün çatladıysa 14 gün sonra adet olmam lazım onda imkansız çok erken güne denk geliyor tahmini adetten 14 gün geriye saydığım zaman daha 3 gün var görünüyor yumurtlamaya bakalım yarın doktor söyler zaten kaçtıysada şu saatten sonra yapacak bir şey yok hayırlısı deyip bekleyeceğimYarın gitsene doktora ultrasyonla baksın netleşir.
Aynen benim durum valla. Testler silik halde devam ediyor. Doktora sordum akıntı geldi diye. Daha çatlamadı dedi. Değerlendirmedik bu geceyi. Yarın takip yapıp ona göre yapacağız. Hayırlısı. Çatlayınca hemen yakalamak önemli sanırım. Yani koyu çizgiden sonra silikleşmeye başlayınca.
Aynen dediğin gibi yüksek ihtimal t bu kadar açık çıktığı zaman 2-3 sonrası pic oluyor bence kaçmadı yum devam etAmin canım cümlemize inşaallah
Yok canım pazartesi gideceğim kaçtığını sanmıyorum eğer dün çatladıysa 14 gün sonra adet olmam lazım onda imkansız çok erken güne denk geliyor tahmini adetten 14 gün geriye saydığım zaman daha 3 gün var görünüyor yumurtlamaya bakalım yarın doktor söyler zaten kaçtıysada şu saatten sonra yapacak bir şey yok hayırlısı deyip bekleyeceğim
Bencede canım henüz erken olduğu için öyle çıktı çünkü geçen ay kasık ağrısından duramamıştım bir gece boyunca bu ay daha öyle bir ağrımda yok ortada bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Test yaptın mı canım? Benim bu sabah koyulaştı t de. Ne zaman değerlendirsek? Ne yapsak?Amin canım cümlemize inşaallah
Yok canım pazartesi gideceğim kaçtığını sanmıyorum eğer dün çatladıysa 14 gün sonra adet olmam lazım onda imkansız çok erken güne denk geliyor tahmini adetten 14 gün geriye saydığım zaman daha 3 gün var görünüyor yumurtlamaya bakalım yarın doktor söyler zaten kaçtıysada şu saatten sonra yapacak bir şey yok hayırlısı deyip bekleyeceğim
Bencede canım henüz erken olduğu için öyle çıktı çünkü geçen ay kasık ağrısından duramamıştım bir gece boyunca bu ay daha öyle bir ağrımda yok ortada bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Test yaptın mı canım? Benim bu sabah koyulaştı t de. Ne zaman değerlendirsek? Ne yapsakAmin canım cümlemize inşaallah
Evet söyleyin
3 satte bir testi tekrar et t cizgisi hafif acilmada deneTest yaptın mı canım? Benim bu sabah koyulaştı t de. Ne zaman değerlendirsek? Ne yapsak
Test yaptın mı canım? Benim bu sabah koyulaştı t de. Ne zaman değerlendirsek? Ne yapsak?
Kızlar kaçmamış dimi yumurta koyulaşıyor test yineTest yaptın mı canım? Benim bu sabah koyulaştı t de. Ne zaman değerlendirsek? Ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?