- 2 Mart 2015
- 1.233
- 1.488
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.061
Kızlar aranızda femara kullanıp ilk ayında hamile kalan var mı? Birde bu tarz ilaçlar çoğul gebelik ihtimalini arttırıyormuş bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni çok merak ediyorum ya inşaallah erkek bebeğinSağol canım sağlık olsun da
Yok canım erkek olsa çoktan belli olurdu tamam yazarım inşallahSeni çok merak ediyorum ya inşaallah erkek bebeğin
Sen ne zaman deneme yapıyorsun? Az kaldı sanırım.Seni çok merak ediyorum ya inşaallah erkek bebeğin
Canım naptın ögrendin mi cinsiyetiYok canım erkek olsa çoktan belli olurdu tamam yazarım inşallah
Bende katılabilir miyim bunaArkadaslar tefriciye ne durumda yarına bitmesi lazim kimler var bitirmeyen bi yazabilir mi
Yok canım 1 aaat sonra :)Canım naptın ögrendin mi cinsiyeti
Hadi hayırlısı olsun inşallah gönlündekini duyarsın canımYok canım 1 aaat sonra :)
Sen ne zaman deneme yapıyorsun? Az kaldı sanırım.
Canım sen geçen ay takip yaptın dimi pik ve çat arası kaç saat sürdü? Hangi aşamada deneme düşünüyorsun?Evet şu an adetim bitince hemen test takip nasipse Şubat başına denk gelecek deneme
Canım benim iki farklı günde pik oldu test doğum kontrol hapı sonrası ilk döngüydü ama kısa sürdü ikiside. Zaten ben hep en başından beri riske atmayıp piki görünce eşim evde olursa öyle deneme düşünüyorum. Duruma göre tek ya da iki deneme inşaallah oğluş tutunsun hemen HepimizeCanım sen geçen ay takip yaptın dimi pik ve çat arası kaç saat sürdü? Hangi aşamada deneme düşünüyorsun?
Kaç haftalık gebelik rabbim hayirlusi ile gonlundekini duyarsın inşallah...Evet o sayfa bana erkek dedi bugün öğrenmeye gideceğim bende hayırlısı olsun
Sen direk çift çizgi görünce demeyeceksin yani öyle mi ultra pik ve silinme beklemedenCanım benim iki farklı günde pik oldu test doğum kontrol hapı sonrası ilk döngüydü ama kısa sürdü ikiside. Zaten ben hep en başından beri riske atmayıp piki görünce eşim evde olursa öyle deneme düşünüyorum. Duruma göre tek ya da iki deneme inşaallah oğluş tutunsun hemen Hepimize
Sen direk çift çizgi görünce demeyeceksin yani öyle mi ultra pik ve silinme beklemeden
İnşAllah canım sağlıkla hayırlısıyla tutundun oğluşlar
Öyle tabi canım nasipten ötesi yok Rabbim gönlüne göre versin inşallahAynen canım geçen Ayse 80 yazmıştı sanırım pik öncesi pik ve silinmede üç denemeyle oğlu olmuş yani Allah nasip etmişse tek ilişkide de olur on ilişkide.
Öyle tabi canım nasipten ötesi yok Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bu deneme yabancı gelmedi birgebeningunlugu var inst da ebru o da ilk oguluna ovu testi yapıp bu şekilde üç ilişki ile hamile kalmıştı o geldi aklımaAynen canım geçen Ayse 80 yazmıştı sanırım pik öncesi pik ve silinmede üç denemeyle oğlu olmuş yani Allah nasip etmişse tek ilişkide de olur on ilişkide.
Bu deneme yabancı gelmedi birgebeningunlugu var inst da ebru o da ilk oguluna ovu testi yapıp bu şekilde üç ilişki ile hamile kalmıştı o geldi aklıma