- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.041
Aynen canım, test yap bence( hadi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım, test yap bence( hadi ya
Aynen canım, test yap bence
Anlamam testten ya hem strese girerim :)Aynen canım, test yap bence
Arkadaşlar oku oku bitmiyor bişeyde anlamyorum genel olarak neler yapılıyo anlatabilecek var mıArkadaslar tefriciye ne durumda yarına bitmesi lazim kimler var bitirmeyen bi yazabilir mi
Hayirli sağlıklı olsun.dr mu soyledi.usg paylasmistin degil mi burada.gelecegi parlak cok sansli olsun bebegin.Benim ki. Kız kesin
Evet Dr söyledi teşekkürlerHayirli sağlıklı olsun.dr mu soyledi.usg paylasmistin degil mi burada.gelecegi parlak cok sansli olsun bebegin.
Ben de kız demistim .o haftalik ultrason kaginda daha belli oluyor cinciyet tahmini.çıkınti paralel oldugu icin kız demistim ben de.buradaki fotoda net belli sizin.seni çok iyi anlıyorum.benim de iki kızım var.ve ücuncuyu istiyoruz.olmadi 5 aydir gebelik.hayırlısı olsun.saglikli olsun en önemlisi.Rabbimin vardır bildiği .verdiyse en hayırlısını vermistir.gönlünü ferah tut .Evet Dr söyledi teşekkürlerEki Görüntüle 2764435
Ama çoğu kişi erkek bu bebek diyorBen de kız demistim .o haftalik ultrason kaginda daha belli oluyor cinciyet tahmini.çıkınti paralel oldugu icin kız demistim ben de.buradaki fotoda net belli sizin.seni çok iyi anlıyorum.benim de iki kızım var.ve ücuncuyu istiyoruz.olmadi 5 aydir gebelik.hayırlısı olsun.saglikli olsun en önemlisi.Rabbimin vardır bildiği .verdiyse en hayırlısını vermistir.gönlünü ferah tut .
Ben de kız demistim .o haftalik ultrason kaginda daha belli oluyor cinciyet tahmini.çıkınti paralel oldugu icin kız demistim ben de.buradaki fotoda net belli sizin.seni çok iyi anlıyorum.benim de iki kızım var.ve ücuncuyu istiyoruz.olmadi 5 aydir gebelik.hayırlısı olsun.saglikli olsun en önemlisi.Rabbimin vardır bildiği .verdiyse en hayırlısını vermistir.gönlünü ferah tut .
Siz bu konuşmalardan sonra hamilemiydiniz peki kusura bakmayın hepsini okuyamadım gecikmenin 7. Günü idrar negatif kan baktırmadımTesti gormedi herhalde negatiff cnm adet olmadim daha ama goslerden iki gundur sikayetciyim asiri derecede agirlasmislar ve budurumda nasil testte cikmadi bilmiyom
Ben cizmedim isegramdan bu sayfa çizdi cinsiyetini öğren diye bi sayfaSen ustunu cizmissin bilemedim simdi.baska bir dr a da gitsen imkanın vaktin varsa için rahat olur .
Evet o sayfa bana erkek dedi bugün öğrenmeye gideceğim bende hayırlısı olsunBen cizmedim isegramdan bu sayfa çizdi cinsiyetini öğren diye bi sayfa
Canım hayırlı haberle gel inşallahEvet o sayfa bana erkek dedi bugün öğrenmeye gideceğim bende hayırlısı olsun
Canım hayırlı haberle gel inşall
Sağol canım sağlık olsun daCanım hayırlı haberle gel inşallah
Aynen canım sağlıkla hayırla gelsin inşallahSağol canım sağlık olsun da