- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.721
Usg çıktı mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım ama inşallah erkek tır sağlık li olsundaHayırlısı olsun sağlııcakla gelsin
Resimi nereye attin cnm ben göremiyorum daKıza benzeti
Usg foto yok ki hani
Resimi nereye attin cnm ben göremiyorum da
Allh gönlüne göre versin cnm
Merhaba bayanlar bende 16 haftalık hamileyim iki kızım var gonur ister buda erkek olsun tabi önce sağlıklı olsun USG bakarmisiniz
Teşekkürler sizce neAllh gönlüne göre versin cnm
Atım o erkek dediBen pek anlamiyorum Ikra meyra ya at o anlıyor
İmatagram da Bi abla var oda Anlıyor diyorlar açıkçası ben anlamadım senin usg yi gönlüne göre versin Rabbim canımAtım o erkek dedi
İsmi ne canım teşekkürlerİmatagram da Bi abla var oda Anlıyor diyorlar açıkçası ben anlamadım senin usg yi gönlüne göre versin Rabbim canım
Amin inşaAllahSoleiel canım ben bitirdim Allah kabul etsin Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir erkek bebek nasip etsin inşaallah
Bence gerek yok canımKizlar acilmaya devam ediyo 3 saatte bir yapmaya gerek var mi hala ne diyosunuz
Yapmiyorum artik canim aşama aşama acildi çünkü benim pik tek akşam sürdü normal mi buBence gerek yok canım
Normal canımYapmiyorum artik canim aşama aşama acildi çünkü benim pik tek akşam sürdü normal mi bu