- 5 Eylül 2011
- 2.179
- 4.256
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #104.381
Hayyy maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim dualarımız kabul oluyor ne mutlu bize
Daha minikHerkese merhaba kızlar nasılsınız?
Benim aşırı bulantım ve tansiyon düşüklüğüm var hiç yiyemiyor su bile içemiyorum.. geçen hafta baygınlık geçirince hastaneye gitmiştik rahimde kanama alanı da oluşmuş progestan başladık. Allah büyüktür geçer inşallah. Karından ultrason görüntüsü ile cinsiyet tahmini yapabilen var mı bilmiyorum ama ben hiç anlamıyorum böyle şeylerden bi sormak istedim yine de
Tabiii sanada inş bence dua ile olacak inş duaya en çok inanıyorumBanada inşallah
341 canımTmm canım kaç defa okuyacaz .yoksa isteyen istediği kadar mi
Maşallah canım saglıkla gelsin paşamerhaba arkadaşlar doktor yüksek ihtimalle erkek dedirabbim isteyen herkese nasip etsin inş daha aileden kimseye haber vermeden size söyleyeyim dedim eminim benim kadar sevinirsiniz
Sağ ol canım bende yarın varsa ondan alayım deneme ayı için onu kullanayımCanim 2 eczaneye sordum birisi 1 saat sonra gelecek dedi diğerinde varmis aldim hemen burda öyle konuşmuştunuz evet ama demek ki dağıtımı yapılmış
Rica ederim canim ne demekSağ ol canım bende yarın varsa ondan alayım deneme ayı için onu kullanayım
Hadi bismillah başlayalım
Hayırlı olsun cnm allh tamamını erdirsin ovulasyon testi ile hamile kalmistinmerhaba arkadaşlar doktor yüksek ihtimalle erkek dedirabbim isteyen herkese nasip etsin inş daha aileden kimseye haber vermeden size söyleyeyim dedim eminim benim kadar sevinirsiniz
Hayirlı olsun canım çok sevindim. Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşaAllahmerhaba arkadaşlar doktor yüksek ihtimalle erkek dedirabbim isteyen herkese nasip etsin inş daha aileden kimseye haber vermeden size söyleyeyim dedim eminim benim kadar sevinirsiniz
Gözün aydın canim saglikla al kucagina pasayi bizlerede dua et hamislerin duasi makbuldürmerhaba arkadaşlar doktor yüksek ihtimalle erkek dedirabbim isteyen herkese nasip etsin inş daha aileden kimseye haber vermeden size söyleyeyim dedim eminim benim kadar sevinirsiniz
Olur canım dediklerinin aynısı oldu bendeSlm kızlar; İçim içime sığmıyor, regle daha 4-5 gün varken test pozitif olur mu kzılar bi de 1 hafta kadar önce lekelenme oldu. Bir daha test yapıcam yanıltıcı olabili mi ki
Yaa heyecandan duramıyorum anlatsana nasıl olduOlur canım dediklerinin aynısı oldu bende
Olur canımKizlar dongum 28 gün ve 11. Gündeyim ovu testi çok çok silik koyulaşma olur mu sizce daha birde sabah aksam soğan suyu içiyorum ve karbonatli su bunlari tuvalete ciktiktan bi süre sonra yapiyorum testi etkilemesin diye
Adete 5 gün kala cok silik cıktı canım 10. Gün kan verdim 11. Gün leke geldiYaa heyecandan duramıyorum anlatsana nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?