- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.341
Hadi bismillah başlayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bak neyap biliyor musun adete 1 hafta hala bi kullan 7 tanesini, rahimde bişey varsa adetle at, kalan 7 sini de adet bitince yumurtlamaya kadar kullanKizlar bu arada bio kadın fitil aldim bu gun 14 adet var içinde bu aksam yatmadan baslicam araliksiz kullanmak lazim degil mi bide bitince yine mi devam edicez
Hala degil kalaCanım bak neyap biliyor musun adete 1 hafta hala bi kullan 7 tanesini, rahimde bişey varsa adetle at, kalan 7 sini de adet bitince yumurtlamaya kadar kullan
Bunu kullanirken yum testine etkisi olmaz değil mi. Mantıklı dediğin aslindaCanım bak neyap biliyor musun adete 1 hafta hala bi kullan 7 tanesini, rahimde bişey varsa adetle at, kalan 7 sini de adet bitince yumurtlamaya kadar kullan
Valla kala okumuşum orayi zatenHala degil kala
Yani genel olarak olmadı ama şöyle bişey var bazı arkadaşlarda kuruluk yaptı deneme yaptıgın aydan önce mutlaka dene deneme ayında ona göre kullan yada kullanmaBunu kullanirken yum testine etkisi olmaz değil mi. Mantıklı dediğin aslinda
Ingiliz karbonati koyuyorum hazir suyuma günlük 1 litre esimde iciyo ama testin dışında kalan saatlerdeCanım bak neyap biliyor musun adete 1 hafta hala bi kullan 7 tanesini, rahimde bişey varsa adetle at, kalan 7 sini de adet bitince yumurtlamaya kadar kullan
Çok güzelIngiliz karbonati koyuyorum hazir suyuma günlük 1 litre esimde iciyo ama testin dışında kalan saatlerde
O zaman bu ay kullanayim subatta deneme yapicam çünküYani genel olarak olmadı ama şöyle bişey var bazı arkadaşlarda kuruluk yaptı deneme yaptıgın aydan önce mutlaka dene deneme ayında ona göre kullan yada kullanma
Aynen canımO zaman bu ay kullanayim subatta deneme yapicam çünkü
Kişi başına düşen 341 ve Cuma’ya kadar çekilecek değil mi ? Yoksa geceye kadar mı ? Tam sorayım da yanlışlık olmasınTEFRİCİYE LİSTEMİZ
@SoLeiL12
@eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015
@Cute-sugar
@rana20
Kahvelim_
@Birbilsem1132
@nrine
@dilek062
@Dilayla
@Ecrin7325
@laylisho
@SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?
Kişi başına düşen sayımız 341
Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 11 adet fazla okuyarak 352 adet okuyacaktır..
3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç cumaya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..
Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah
En geç cumaya kadar bitirip bitirdim diye bildir canımKişi başına düşen 341 ve Cuma’ya kadar çekilecek değil mi ? Yoksa geceye kadar mı ? Tam sorayım da yanlışlık olmasın
Tamam canımEn geç cumaya kadar bitirip bitirdim diye bildir canım
Yer kaldıysa bende katılırımCanım yarına kadar bekleyelim de
Kizlar bu arada bio kadın fitil aldim bu gun 14 adet var içinde bu aksam yatmadan baslicam araliksiz kullanmak lazim degil mi bide bitince yine mi devam edicez
Hem önce hem sonra canımHamile kaldıktan sonra mı okunacak canım bu kalmadan önce mi?
Cnm bende varim giremedim sayfaya baş ağrısından eger başlamadıysanız başladıysanız artik diger sefere@SoLeiL12
@eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015
@Cute-sugar
@rana20
Kahvelim_
@Birbilsem1132
@nrine
@dilek062
@Dilay80
@Ecrin7325
Kızlar var mıydı başka katılmak isteyen??
Süper anneler 2021 topiğinde falan