- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.421
Canım o ameliyat dogum vs değişir bunları tam bilmek lazımKızlar ablalarım bebeğinizin cinsiyetini kan yenileme ile hesapladınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o ameliyat dogum vs değişir bunları tam bilmek lazımKızlar ablalarım bebeğinizin cinsiyetini kan yenileme ile hesapladınız mı
Amannn boşver kuzuuuÇekiyorum ben ya
Kimdi o ya benim haberim yok ben yokken mi oldu ki bu olayKızlar bir şey soracağım burda iki kızdan sonra erkek bebeğe hamile bir arkadas daha vardı sorma gruptan çıkmıştı eşinden şiddet gördüğünü söylemişti.O arkadaşı merak etmekten kendimi alamıyorum var mı habet alan özel görüşen nasıldır durumu nedir iyi mi, doğum yaptı mi acaba ya?
Kimdi ki oKızlar bir şey soracağım burda iki kızdan sonra erkek bebeğe hamile bir arkadas daha vardı sorma gruptan çıkmıştı eşinden şiddet gördüğünü söylemişti.O arkadaşı merak etmekten kendimi alamıyorum var mı habet alan özel görüşen nasıldır durumu nedir iyi mi, doğum yaptı mi acaba ya?
Amannn boşver kuzuuu
Coktan dogum yapmistir o, kendi istegiyle kapatti hesabini, daha gelecegini sanmamKızlar bir şey soracağım burda iki kızdan sonra erkek bebeğe hamile bir arkadas daha vardı sorma gruptan çıkmıştı eşinden şiddet gördüğünü söylemişti.O arkadaşı merak etmekten kendimi alamıyorum var mı habet alan özel görüşen nasıldır durumu nedir iyi mi, doğum yaptı mi acaba ya?
O nasil oluyomus kiKızlar ablalarım bebeğinizin cinsiyetini kan yenileme ile hesapladınız mı
Ay kim o canım yaCoktan dogum yapmistir o, kendi istegiyle kapatti hesabini, daha gelecegini sanmam
SoLeiL12TEFRİCİYE LİSTEMİZ
SoLeiL12
eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015
@Cute-sugar
@rana20
@minikkelebek_
@Birbilsem1132
@nrine
@dilek062
@Dilayla
@Ecrin7325
@laylisho
SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?
Kişi başına düşen sayımız 341
Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 11 adet fazla okuyarak 352 adet okuyacaktır..
3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç cumaya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..
Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah
Kızlar ablalarım bebeğinizin cinsiyetini kan yenileme ile hesapladınız mı
Bi bayan yaziyordu canim bi kac ay buraya, 2 kizdan sonra erkek bebege hamileydi, ama saglikli bi evliligi yoktu, siddet falan goruyormus,ailesi de sahip cikmiyordu, ozelden bana yaziyordu ama en son artik sayfaya yazip hesabini kapattirdi. Cogumuzun akli onda kaldi, daha da gelmediAy kim o canım ya
Umarım durumu iyidir canımBi bayan yaziyordu canim bi kac ay buraya, 2 kizdan sonra erkek bebege hamileydi, ama saglikli bi evliligi yoktu, siddet falan goruyormus,ailesi de sahip cikmiyordu, ozelden bana yaziyordu ama en son artik sayfaya yazip hesabini kapattirdi. Cogumuzun akli onda kaldi, daha da gelmedi
Insallah canim yaUmarım durumu iyidir canım
Yok kuzum bn kız istiyorumSlm sendemi erkek bebiş istiyorsun. Bende ogluma 1 erkek kardeş gönlümden geçiyor.tabi hepsi kabulüm saglikla devam etsinde
O nasil oluyomus ki
Ya aslında bende öyle düşündüm de işte hatta eşim diyor ki o sana senin kız olacak diyenlere ben kız doğurmama erkek doğuruyorum diyenlere git deki bak insanı elinde plan birşey degil iki kızdan sonra erkek okuyorsa sadece rabbimin lütfu kimsenin elinde olmaz die öyle valla görğmcemler beynimi yediler günlerdir arıyorlar ne oldu ne oldu di e
Allah bin kere razı olsun. Rabbim hepimize hayırlı erkek bebek Nasip etsin inşallaheflatun88 canim okudum şimdi bitti Rabbim hayırlısıyla erkek evlat nasip etsin sana sağlıklı vatana millete ailesine hayırlı bi evlat insaallah