- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.361
Hangi duayi kaç defa okuyacaz benmde misafirim var mesajları dikkatli okuyamadımCnm bende varim giremedim sayfaya baş ağrısından eger başlamadıysanız başladıysanız artik diger sefere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi duayi kaç defa okuyacaz benmde misafirim var mesajları dikkatli okuyamadımCnm bende varim giremedim sayfaya baş ağrısından eger başlamadıysanız başladıysanız artik diger sefere
Bunları muhakka yapHangi duayi kaç defa okuyacaz benmde misafirim var mesajları dikkatli okuyamadım
Tmm cnm tşk ederimBunları muhakka yap
Canim 2 eczaneye sordum birisi 1 saat sonra gelecek dedi diğerinde varmis aldim hemen burda öyle konuşmuştunuz evet ama demek ki dağıtımı yapılmışCanım nerden buldun onu satışı yoktu birkaç aydır?
Bana gelmedi canımKızlar adımı özel mesajla duayı okuyacak kişilere gönderdim. Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah
Tefriciye okuyoruz listeye aldım seni de canım geçmiş sayfalarda liste varHangi duayi kaç defa okuyacaz benmde misafirim var mesajları dikkatli okuyamadım
Başladık canım bidaha ki sefere alalım olur muCnm bende varim giremedim sayfaya baş ağrısından eger başlamadıysanız başladıysanız artik diger sefere
Tmm canım kaç defa okuyacaz .yoksa isteyen istediği kadar miTefriciye okuyoruz listeye aldım seni de canım geçmiş sayfalarda liste var
Herkese merhaba kızlar nasılsınız?
Benim aşırı bulantım ve tansiyon düşüklüğüm var hiç yiyemiyor su bile içemiyorum.. geçen hafta baygınlık geçirince hastaneye gitmiştik rahimde kanama alanı da oluşmuş progestan başladık. Allah büyüktür geçer inşallah. Karından ultrason görüntüsü ile cinsiyet tahmini yapabilen var mı bilmiyorum ama ben hiç anlamıyorum böyle şeylerden bi sormak istedim yine de
Aaaa bugünmüydü yaaa hadi hayırlısı
Kişi başına düşen sayımız 341Tmm canım kaç defa okuyacaz .yoksa isteyen istediği kadar mi
Aslında muayene gitmeyecektik aşırı öksürük olunca eşim illa gidelim dediAaaa bugünmüydü yaaa hadi hayırlısı
Cok sevindim canim saglikla al kucagina insallahmerhaba arkadaşlar doktor yüksek ihtimalle erkek dedirabbim isteyen herkese nasip etsin inş daha aileden kimseye haber vermeden size söyleyeyim dedim eminim benim kadar sevinirsiniz
Allah razı olsun canım eminim sevindiğine rabbim en kısa zamanda sana da nasipteydin inş hep dualarımdasınCok sevindim canim saglikla al kucagina insallah
Hayyy maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim dualarımız kabul oluyor ne mutlu bizemerhaba arkadaşlar doktor yüksek ihtimalle erkek dedirabbim isteyen herkese nasip etsin inş daha aileden kimseye haber vermeden size söyleyeyim dedim eminim benim kadar sevinirsiniz