- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.321
SoLeiL12 namazını kılınca başlıyoruz okumaya canım onun duasına niyetlenip bismillah diyip başlıyoruzNasıl yapıyoruz şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SoLeiL12 namazını kılınca başlıyoruz okumaya canım onun duasına niyetlenip bismillah diyip başlıyoruzNasıl yapıyoruz şimdi
Canım ben bugün regl oldum namaz kılamıyorum istersen sıradaki arkadaşa geçelim. Benim 5 gün sürüyor reglimSoLeiL12 namazını kılınca başlıyoruz okumaya canım onun duasına niyetlenip bismillah diyip başlıyoruz
Tamam canım eflatun88 canım namazını kılıp bize haber ver başlayalımCanım ben bugün regl oldum namaz kılamıyorum istersen sıradaki arkadaşa geçelim. Benim 5 gün sürüyor reglim
Amin inşallah canımK Khvekokusu20 Allah senden razı olsun kardeşim.rabbim dualarımızı kabul etsin.. gönül bağımız olan tüm kardeşlerimle hepimize erkek bebekler nasıl etsin
Canlarım bu duayı tanıdığımız iki abla yaptı ve erkek bebekleri oldu.bende yapacağım. Yer gök dua ile.. size de vesile olur belki
Tamam canım hemen haber ediyorum.Tamam canım eflatun88 canım namazını kılıp bize haber ver başlayalım
Bunu dua sahibi arkadaş yapacak canımBu Salavat-i Serife Soyle Okunur ; Önce, ihlasla, 21 defa: “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar edilir.
Arkasından “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okunur.
Sonra şu şekilde niyet edilir. “Yâ Rabbi! okuyacağım salavat-ı şerife hürmetine …….. şu niyetimi,şu rahatsızlığıma şifa ver.şu sıkıntımı gider.” n
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; ” Borcumdan kurtar, sınıfimı geçeyim, davam kazanayım…” diye niyyet edilir.
Sonra: “Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim” denir.
Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanır.
Okuma sırasnda yuzunuz Kible`ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmaması icin gozlerinizi kapatin.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
Evet acıkca duasını yazacak arkadaş namazdan sonra o şekilde niyetleneceksinizBiz niyetimizi nasıl getirecez eflatun88 niyeti için mi diyecez
Ben katılırım inşallah şimdi deneme yapmıyorum ama öncesinde bana dua edilirse çok sevinirim vakt-i zamanı gelince oğlum olmasi için.ben de ederim herkeseKızlarrr eskiden burda listeler hazırlar dualar yapardık birbirimize yeniden yapsak katılan olur mu
Kızlar adımı özel mesajla duayı okuyacak kişilere gönderdim. Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallahBiz niyetimizi nasıl getirecez eflatun88 niyeti için mi diyecez
Merhabalar benimde bı kızım var ikinci Allah izin verirse sağlıklı hayırlı erkek olması için dua ediyorum .. ovulasyon dönemine göre sizin bebeginiz oldumu acaba ve cinsiyeti nedir eğer olduysa tabiEvet bencede oyle oldu stressde yapmiyom kendimce aslinda ama vucut olarak yapiyorum demekki daha cok merak yuzunden simdi birazdaha Iyi oldum sukur nasil bir agriydi o yaaa
Canım bidaha ki listeye alalım seni inşallah şimdi sayıyı paylaştıkBen katılırım inşallah şimdi deneme yapmıyorum ama öncesinde bana dua edilirse çok sevinirim vakt-i zamanı gelince oğlum olmasi için.ben de ederim herkese
Kızlar Hacet namazı tamam okumaya başlayabiliriz. Duam hayırlısı ile sağlıklı erkek evlat istiyorum.Rabbim hepimize nasip etsin inşallahEvet acıkca duasını yazacak arkadaş namazdan sonra o şekilde niyetleneceksiniz