- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.281
canım denemeden önce bitirmem gereken dualar var inşaallah hemen biterse sonrakine katılırım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz geldik şimdi de yine erkek diyen çok sizce
Karından canımKarındansa erkek bence
Ayy canim venim Allah razi olsunnn Cok tesekkur ederimm özelden yazayim ismimi canim olur mu, ismim farkli biraz, taninmak istememYok ben katıl diye demedim ama mesajımı okuyunca evet öyle anlaman doğal şey demek istedim okuyacağım tefricede seni de duama alacağım özellikle demekstedim ismen anacağım seni de Burada doğumu yaklaşmış bi sen geldin de aklıma
Amin kuzucumm insallahHay maşallah Rabbim makbul buyursun inşallah
Kac hatalık burdaBiz geldik şimdi de yine erkek diyen çok sizce
Canım yarına kadar bekleyelim deK Khvekokusu20 cnm başka kimsenin katılacağını sanmıyorum fazla kimse yok cünkü 2 gune başlayalım gelen olursa gelir zaten bitiremiyenlere yardım ederiz qrtik
Bence yorum için çok küçük ya 9.haftasında yada 10 tahminimce..Biz geldik şimdi de yine erkek diyen çok sizce
9+0 canımKac hatalık burda
Benide ekleyin bende okurum inşallahCanım yarına kadar bekleyelim de
Allh gönlüne göre versin cnm9+0 canım
Amin cümlemizin canımAllh gönlüne göre versin cnm
Ben
Ayrı ayrı olması daha makbulNasıl olucak bir defaya mahsusmu yoksa deniycek olanlara herkes için ayrı ayrı mı
1 hafta cok aylar sürer OZAMAN 1 KİŞİYİ 3 günde bitirmeliyiZHer hafta bir kişiye olsa iyi olur