- 5 Eylül 2011
- 2.169
- 4.233
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.241
Hadi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi kızlar
Bende elimden geldigince yaparim kizlar calisiyorum ama yaparim inş
Cnm bende katılayım ama ben hamileyim nsl olacak
Zamanında yetişir bildirim yaparım dersen yazayım canım,, öncede yaptık geç bildirimler oldu sıkıntı yaşadık hepBende elimden geldigince yaparim kizlar calisiyorum ama yaparim inş
Okuyabilirsin canım istersenBende
Cnm bende katılayım ama ben hamileyim nsl olacak
Okurum ozaman söyle yapalım hamile olup cinsiyet belli olmyanlarada okuyalım hamile kalmak içindeOkuyabilirsin canım istersen
Büyük bir zevkle katılırım canımKızlarrr eskiden burda listeler hazırlar dualar yapardık birbirimize yeniden yapsak katılan olur mu
Canım sırayla okursak herkesin sırası gelince duasını yazar o şekilde yaparız yada isimlerin yanına tek tek dualarını yazarız ona göre okunurOkurum ozaman söyle yapalım hamile olup cinsiyet belli olmyanlarada okuyalım hamile kalmak içinde
Kızlar katılım olursa hemen başlarız
Düşünürsem 3 olacakK Khvekokusu20 sen kaçıncı bebegi düşünüyorsun
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin,, önce sizleri görelim inşallah benim belli degilHadi hayırlısı hatırlıyorum eski sayfalardan allh gönlüne göre versin cnm
Ne okuyoruz peki canimZamanında yetişir bildirim yaparım dersen yazayım canım,, öncede yaptık geç bildirimler oldu sıkıntı yaşadık hep
Listeye girecek misin canım sanada saglıkla kucagına alman için okuyabilirizBen hamileyim kızım da olsa farketmez arkadaşlarım için de olsa okurum
Tefriciye yaparız canım ben gücüne cok inanıyorumNe okuyoruz peki canim
Insallh benim 1 ay sonra belli olur devlete gittigim icin gec söylüyorlarİnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin,, önce sizleri görelim inşallah benim belli degil
Zeynommm yap kızzz peşpeşe büyütürsün paşaları ilerde birbirlerine destek olurlar ne güzel olurİnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin,, önce sizleri görelim inşallah benim belli degil