- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #103.821
Yani benim gönlüm kızdan yana ama galiba erkek sağlıklı olsunda napalım kısmetSağlıkla doğsun inşaallah erkek mi hissediyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani benim gönlüm kızdan yana ama galiba erkek sağlıklı olsunda napalım kısmetSağlıkla doğsun inşaallah erkek mi hissediyorsun?
Burda yaptırılan tahminler hep tersi çıktın canım Bu grupta henüz erkek haberi yokBurda tahmin yaptırıpta doğru çıkan oldu mu acaba
6 7 8 haftalık ultrason görüntüsü var mıkızlar benimde 2. kızım geliyor. sağlıkla gelsin inşallah. Alışverişe çıkmak için sabırsızlanıyorum.
6 7 8 haftalık ultrason görüntüsü var mı
Karından demi. Vajinal değil
karından evetKarından demi. Vajinal değil
Bunlarda benim 6 ve 7 haftalık6 7 8 haftalık ultrason görüntüsü var mı
Senin kesenin sağında benim solda ramziye göre erkekBunlarda benim 6 ve 7 haftalık
Hiç anlamıyorum ki cnm, benim cinsiyet kız, sende kız istiyordun değil miSenin kesenin sağında benim solda ramziye göre erkek
Evet ama herkes erkek dediHiç anlamıyorum ki cnm, benim cinsiyet kız, sende kız istiyordun değil mi
Inşallah kızdır canım, bana da herkes erkek dedi ama kızım oluyorEvet ama herkes erkek dedi
Ay gerçekten mi hani sana kızıyorlardı ya kız işte niye erkek istiyorsun diye vallahi anlamazlar işte içimizi tatbiki sağlıklı olsun ayıpsız olsun ama içim hep kız diyo başka birşey demiyor erkek diye tahmin ettiklerinde içim burkuluyorInşallah kızdır canım, bana da herkes erkek dedi ama kızım oluyor
Yani hepimiz ınsaniz canım olmayanı istiyoruz, benim de oğlum bende bu sefer olsa kız isteyecektim, evet yaşamayan anlamıyor zaten, kinayanlarin da kınadığını yaşamasını çok isterim, inşallah senin de hayırlı sağlıklı bi kızın olsun, dediğim gibi bana da hep erkek tahmini yapıldı, ama kızım oluyor,bence sende hiç düşünme şimdiden keyfini çıkarmaya çalış.cunku ben çok yıprandım hiç tadını cikaramadimAy gerçekten mi hani sana kızıyorlardı ya kız işte niye erkek istiyorsun diye vallahi anlamazlar işte içimizi tatbiki sağlıklı olsun ayıpsız olsun ama içim hep kız diyo başka birşey demiyor erkek diye tahmin ettiklerinde içim burkuluyor
Sağol canım benim inşallah hayırlı evlatlar olur hepimiz içinYani hepimiz ınsaniz canım olmayanı istiyoruz, benim de oğlum bende bu sefer olsa kız isteyecektim, evet yaşamayan anlamıyor zaten, kinayanlarin da kınadığını yaşamasını çok isterim, inşallah senin de hayırlı sağlıklı bi kızın olsun, dediğim gibi bana da hep erkek tahmini yapıldı, ama kızım oluyor,bence sende hiç düşünme şimdiden keyfini çıkarmaya çalış.cunku ben çok yıprandım hiç tadını cikaramadim
diğer hamileliklerimle aynı şeyleri yaşıyorum ondan kız diye düşünüyorum ötekilerde kızdı biri dünyaya gelmedi ne yazık kiSağlıkla doğsun inşaallah neden kız diye düşünüyorsun, yöntem yumurtlama vs bir şey denediniz mi?
Bencede erkekEvet ama herkes erkek dedi