- 15 Eylül 2020
- 839
- 1.065
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #103.841
Ramzi ve nubta erkek demişlerdi bana da , ama doktor kız dedi teoriler çok gerçekçi değil sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna ne diyeceksin canım.Bak canım @3kiz1anne
Cinsiyetiniz belli mi sizinbuda benim büyük olan vajinadan
Ramzi çok saçma bir şey zaten.Ramzi ve nubta erkek demişlerdi bana da , ama doktor kız dedi teoriler çok gerçekçi değil sanki
Ya görüntü var mı 7 8 haftalıkRamzi ve nubta erkek demişlerdi bana da , ama doktor kız dedi teoriler çok gerçekçi değil sanki
Ama bunda kese var sadece kız bebek nerde ben bilmiyorumBuna ne diyeceksin canım.
Banada Ramzide erkek denildi genelde nubda zaten erkek diyorlardı ama kız hiç düşünme dicemde insan düşünüyor biliyorumYa görüntü var mı 7 8 haftalık
Hayır 10 haftalik dahaCinsiyetiniz belli mi sizin
Cnm ben ismimi mi değiştirdim.onceki ismimle berencerenCinsiyetiniz belli mi sizin
Ay cidden mi kızBanada Ramzide erkek denildi genelde nubda zaten erkek diyorlardı ama kız hiç düşünme dicemde insan düşünüyor biliyorum
Canım en solda +olan yerdeAma bunda kese var sadece kız bebek nerde ben bilmiyorum
Allah seniCnm ben ismimi mi değiştirdim.onceki ismimle berenceren
Benimkiyle ayni senin ki ultrasonovukasyon testlermizle aynıydı.aldik mı simdi 4.kızıBuna ne diyeceksin canım.
Aaaa ay hadi inşallah kızdır nolur dua edinCanım en solda +olan yerde
Yumurtlamadan once mi ilişki olduİyi akşamlar arkadaşlar sat 3 kasimdi tek ilişki ile gebe kaldım dua edelim birbirimize rabbim herşeyin en iyisini en güzelini bilir...
Var canım atayım bakYa görüntü var mı 7 8 haftalık
Aldık bacım herşeyimiz aynı 5.yi yapalım diyorum hayır diyorsunBenimkiyle ayni senin ki ultrasonovukasyon testlermizle aynıydı.aldik mı simdi 4.kızı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAaaa ay hadi inşallah kızdır nolur dua edin