- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #103.861
Canım sen nasılsın kaç aylık oldun bende yakında gideceğim hastaneye ama hiç öğrenesin yok hergğn görğmcemler erkek rüyası görüyor ve beni arayıp söylüyor kayınpeder dahilHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen nasılsın kaç aylık oldun bende yakında gideceğim hastaneye ama hiç öğrenesin yok hergğn görğmcemler erkek rüyası görüyor ve beni arayıp söylüyor kayınpeder dahilHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
24.haftadatım canım 6aylık olduk şaka maka. Hayırlısı olsun herkesin hakkında böyle zamanda ağız çok olur boşver takma kimseyi.Canım sen nasılsın kaç aylık oldun bende yakında gideceğim hastaneye ama hiç öğrenesin yok hergğn görğmcemler erkek rüyası görüyor ve beni arayıp söylüyor kayınpeder dahil
Çok şükür baya ilerlemişsin bende ilk zamanlar çok agırdı ama şimdi baya rahatım şükür herşeyi yiyorum et pek isteksiz yiyorum ama24.haftadatım canım 6aylık olduk şaka maka. Hayırlısı olsun herkesin hakkında böyle zamanda ağız çok olur boşver takma kimseyi.
Anladım kesenin soluna daha yakın demi yanlış görmediysemVar canım atayım bak Eki Görüntüle 2747867
Yok cnm ya ben cok yıprandım benim buda cok zor geciyor kizlarimda cok rahattim hamile olmadigimi bile anlamadim hic.10 haftaligim karnim cok çıktı kizlarimda .7 ayliken 4 aylik gibi olurdumAldık bacım herşeyimiz aynı 5.yi yapalım diyorum hayır diyorsun
Yani o kadarını bilmem ama ramzi teorisine göre erkekmiş öyle denilmişti nubtada erkek denilmiştiAnladım kesenin soluna daha yakın demi yanlış görmediysem
Ee erkektir insallah o zamanYok cnm ya ben cok yıprandım benim buda cok zor geciyor kizlarimda cok rahattim hamile olmadigimi bile anlamadim hic.10 haftaligim karnim cok çıktı kizlarimda .7 ayliken 4 aylik gibi olurdum
Bana erkek gibi geldi bu bebişbuda benim büyük olan vajinadan
Kızlar bu arada amcamın kızı da benden 10 gün önce hamile olduğunu öğrendi ramziye göre onunda oğlu olacak bu arada biz ikimizde çakşır suyu kullandık acaba o mu bizi erkek bebeğe sebep oldu
Insallh bakalımEe erkektir insallah o zaman
Ayyyinsallh cnmBana erkek gibi geldi bu bebiş
Ay inşallah bende de yanılırlarYani o kadarını bilmem ama ramzi teorisine göre erkekmiş öyle denilmişti nubtada erkek denilmişti
Ben yumurtlamam sıkıntıydı bi ay kullandım o ay da hemen hamile kaldımÇakşır suyunu neden kullandınız?
Ya valla ben artık erkek doğuranın hiç bişi yapmadan erkeğe kız doğuranında hiç bişi yapmadan kıza genel olarak hamile kaldığını anladım durum bu yaniBen yumurtlamam sıkıntıydı bi ay kullandım o ay da hemen hamile kaldım
Bi de birşey sorayım mide bulantısından anlayabilir miyiz mesela erkek bebekler akşam kız bebekler sabah bulantı yapar gibi vsYa valla ben artık erkek doğuranın hiç bişi yapmadan erkeğe kız doğuranında hiç bişi yapmadan kıza genel olarak hamile kaldığını anladım durum bu yani
Onuda ben çürüteyim ikinci kızımda sabahları gaaayet iyi ilken akşamları başlardı bulantım yemek yemek çok zor gelirdiBi de birşey sorayım mide bulantısından anlayabilir miyiz mesela erkek bebekler akşam kız bebekler sabah bulantı yapar gibi vs
Benim mide bulantım yok ama içim alev alev bazen afedersiniz su tarzı gibi olur ama çıkartmadım hiç sabah filan asla bi sorunum olmaz ( galiba bn havadan nem kapıyorum kız olsun diye)Onuda ben çürüteyim ikinci kızımda sabahları gaaayet iyi ilken akşamları başlardı bulantım yemek yemek çok zor gelirdi
Ay kıyamam rabbim gönlündekini versin inş kız evlat bambaşka inana benim kızım olmasa bende çok üzülür uğraşırdım işte insan olmayanı istiyor ablam da hep kıza hasret ama onunda kızı olmadı bi türlü hayat öyle işte rabbim ne uygun görmüşse ki çok şükür evlat sahibiyizBenim mide bulantım yok ama içim alev alev bazen afedersiniz su tarzı gibi olur ama çıkartmadım hiç sabah filan asla bi sorunum olmaz ( galiba bn havadan nem kapıyorum kız olsun diye)
Kaç haftalık senin bu aradaBenim mide bulantım yok ama içim alev alev bazen afedersiniz su tarzı gibi olur ama çıkartmadım hiç sabah filan asla bi sorunum olmaz ( galiba bn havadan nem kapıyorum kız olsun diye)
7+4 oldukKaç haftalık senin bu arada