- 23 Ağustos 2020
- 1.583
- 3.027
- 53
- 37
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.261
Canım bende erkeğe benzettim instada biri var biliyor hatta bana tüm nuba bakanlar erkek derken o kız demiş hatta çizmişti inanamamıştı o kdr kişi erkek derken nasıl olur diye bir tek o bilmiş oldu 6yıldır bu işin içindeyim dedi baba yanılmam olmadı dedi istersen ona sor bende erkek hissettim usg den senin usg haftan uyuyor onun baktığı haftayaİnsallah canım. Seninkinin cinsiyet bellimi?
Birde kaza bebekleri genellikle erkek oluyorİnsallah canım. Seninkinin cinsiyet bellimi?
Canım ismi ne bakan kişinin?Canım bende erkeğe benzettim instada biri var biliyor hatta bana tüm nuba bakanlar erkek derken o kız demiş hatta çizmişti inanamamıştı o kdr kişi erkek derken nasıl olur diye bir tek o bilmiş oldu 6yıldır bu işin içindeyim dedi baba yanılmam olmadı dedi istersen ona sor bende erkek hissettim usg den senin usg haftan uyuyor onun baktığı haftaya
Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin canımBirde kaza bebekleri genellikle erkek oluyorişte nasipse sen bilmeden bile koyuyor Rabbim rahme, inşallah bizlerede nasip eder
Birde kaza bebekleri genellikle erkek oluyorİnsallah canım. Seninkinin cinsiyet bellimi?
Bu sayfa cnm direk bu çizdi benimkini kim görse erkek diyordu %100 diyenler vardı birtek bu çizip kız bu bebek gör bak dedi onun dediği çıktı birtekCanım ismi ne bakan kişinin?
Ben bu sayfayı tesadüfen gördüm sormuştm ama onada inanmamıştım :) 16. Hafta gelmedende insan inanamıyo. Resmi çizip erkek demişti
Bu sayfa cnm direk bu çizdi benimkini kim görse erkek diyordu %100 diyenler vardı birtek bu çizip kız bu bebek gör bak dedi onun dediği çıktı birtek
Erkek canımKızlar 12+3 günlüğün resmi bu cinsiyetten anlayam varmı?
Hangi sayfa canımCanım bende erkeğe benzettim instada biri var biliyor hatta bana tüm nuba bakanlar erkek derken o kız demiş hatta çizmişti inanamamıştı o kdr kişi erkek derken nasıl olur diye bir tek o bilmiş oldu 6yıldır bu işin içindeyim dedi baba yanılmam olmadı dedi istersen ona sor bende erkek hissettim usg den senin usg haftan uyuyor onun baktığı haftaya
Net erkek canım senin kiBen bu sayfayı tesadüfen gördüm sormuştm ama onada inanmamıştım :) 16. Hafta gelmedende insan inanamıyo. Resmi çizip erkek demişti
Hayırlısı olsun insallah canımNet erkek canım senin ki
Ben henüz hamile değilim denemelere başlamadım diyet, takip sürecindeyim nasipse Şubat başı gibi deneme yapacağım.İnsallah canım. Seninkinin cinsiyet bellimi?
Gönlündeki nasip olsun inşallah.Ben henüz hamile değilim denemelere başlamadım diyet, takip sürecindeyim nasipse Şubat başı gibi deneme yapacağım.
Aynen cnm banada çizmişti resmen böle hatta iyi bak ya erkektir belki demiştim hayır cnm değil çizdim demişti çok şaşırmıştım bak sanada net çizmişBen bu sayfayı tesadüfen gördüm sormuştm ama onada inanmamıştım :) 16. Hafta gelmedende insan inanamıyo. Resmi çizip erkek demişti
Neler yapıyorsun bu süreçte. Benim denememe de az kaldı.Ben henüz hamile değilim denemelere başlamadım diyet, takip sürecindeyim nasipse Şubat başı gibi deneme yapacağım.
Adetimin bittiği gün. Lekelenme de yoktu.Adet bitimi hemen mi oldu yoksa lekenme oluyor ya ozaman mi benimde kafam karisik kimi aset bitimi diyor kimi yumurtlama gunu
Amin canım Allah razı olsunGönlündeki nasip olsun inşallah.
Karbonatlı su içiyorum, fitil kullanıyorum, soğan kürü yapıyorum, peynir, tatlı, süt vs uzun zamandır tüketmiyorum( sadece bitter çikolata arada o kadar), muz hergün, tuzu artırdım bir de eşime özel sperm için macun yaptırmıştık onu kullanıyor, haftada birkaç kerede benim zorumla keçi boynuzu pekmezi yiyor, eşe kabak çekirdeği, bitter bunlarda spermi artırırmış hergün onları veriyorum. Gerisi dua tevekkül canım rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla, sağlıkla erkek evlatla taçlandırsın inşaallah.Neler yapıyorsun bu süreçte. Benim denememe de az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?