- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #102.981
Kaç aydır deniyorsunuz cnmAynı zamanı bekliyoruz. Bakalım ne bekliyor bizi. Bu ay tutmazsa, ara vermeyi düşünüyorum ben.
Ya ben eksikkk kalırmıyımdaaaTakip yapsan da buralarda kal. Sen olmayınca sessizleşiyor buralar
Ayyy sorma ya ses seda yok niye yazmadı acabaaYazan kalem haber varmı inan ben senden heyecanlıyım galiba bu heyecanlar bitsede artık hamileliğin tadını çıkarsak ya
Geçen ay ilk defa denedik. Kimyasal oldu.Kaç aydır deniyorsunuz cnmbence olumsuz düşünme rabbim inşlh güzel haberler almayı nasip eder bize
Canim merakla bekliyoruz seni saatlerdir girmemissin siteye iyimisinRandevum 1.30 da ilçeden merkeze gidiyorum şimdi:)
Hergün ara canım başlarının etini ye hemen gelirler o zamanYa ben eksikkk kalırmıyımdaaainternetim yokkiii yeni eve taşındım başvuru yaptık 2 aydır halen gelip bağlicaklar Allah canlarını almıya inşallah beni sanal alemden mahrum bıraktılar
Ayyy sorma ya ses seda yok niye yazmadı acabaa
Canım sen nasılsın? Denemeler nasıl gidiyorCanim merakla bekliyoruz seni saatlerdir girmemissin siteye iyimisin
Çol geçmiş olsun cnm inşlh birlikte güzel haber veririz birbirimizeGeçen ay ilk defa denedik. Kimyasal oldu.
Sorma canim halen deniyorum hatta yeni bitti maraton beklemedeyimCanım sen nasılsın? Denemeler nasıl gidiyor
İnşallah, hayırlısıyla gönlümüzdekiyleÇol geçmiş olsun cnm inşlh birlikte güzel haber veririz birbirimize
Soktasin tabi canim haklisin ama sakin ol daha belli degilmis acmamis kiKızlar ne diyecem ne yazacam bilemiyorum doktor bacak arası kapalı dedi çok uğraştı ama bebek bacak arasını açmadı büyük ihtimal kız dedi erkek olsa görürdüm ama kız olabilir dedi yeni kendime geldim kusura bakmayın anca yazdım hepinizin diline sağlık
Açmadı evet keç kere baktı açmadı ama kız büyük ihtimalle dedi açmadıysa bunu nasıl diyebildiSoktasin tabi canim haklisin ama sakin ol daha belli degilmis acmamis ki
Tabiki ne olursa olsun gececek annesi
Kızlar ne diyecem ne yazacam bilemiyorum doktor bacak arası kapalı dedi çok uğraştı ama bebek bacak arasını açmadı büyük ihtimal kız dedi erkek olsa görürdüm ama kız olabilir dedi yeni kendime geldim kusura bakmayın anca yazdım hepinizin diline sağlık
Doktorlar bazen oyle yuvarlarlar önemli degil bekle bakalim kuzumAçmadı evet keç kere baktı açmadı ama kız büyük ihtimalle dedi açmadıysa bunu nasıl diyebildi
Bende hicbirseye inanmadigim icin surekli deneme yaptim adetten sonra pikten once sonra hepsinde denedim hersey allahtan insallah hamileyimdir amann bosver neyse kaderimize cok sukurHerşey yalan ovulasyon da yalan kesede yalan nubta yalan benim herşeye olan inancım bitti önümüzdeki ay yine bakarız dedi kesin kız demedi ama ben daha değişeceğini zannetmiyorum sağlık olsun kızlar hayırlısı böyleymiş
Cnm bak kendin diyorsun açmamış sadece bi tahmin kesin değil ki üzme kendiniKızlar ne diyecem ne yazacam bilemiyorum doktor bacak arası kapalı dedi çok uğraştı ama bebek bacak arasını açmadı büyük ihtimal kız dedi erkek olsa görürdüm ama kız olabilir dedi yeni kendime geldim kusura bakmayın anca yazdım hepinizin diline sağlık
Öyle ama açmadıysa bacak arasını nasıl kız büyük ihtimal diyor onu anlamadım bide dedi erkek olsa görürdüm dedi ne alaka kapalıysa nasıl oluyor bu dedikleri kafam almıyorB
Cnm bak kendin diyorsun açmamış sadece bi tahmin kesin değil ki üzme kendini
Açmayınca bazen, kız gibi deyip geçiyorlar. Nub nasıldı? Foto verdi mi bugün?Herşey yalan ovulasyon da yalan kesede yalan nubta yalan benim herşeye olan inancım bitti önümüzdeki ay yine bakarız dedi kesin kız demedi ama ben daha değişeceğini zannetmiyorum sağlık olsun kızlar hayırlısı böyleymiş
Yok vermedi foto bu kezAçmayınca bazen, kız gibi deyip geçiyorlar. Nub nasıldı? Foto verdi mi bugün?
Canım 12 hafta erkeğe benziyor dediyse bence erkektir sıkma canını bir aha haftaya git stres yapma bence erkek çünkü 12 hafta önemli bi hafta cinsiyet içinYok vermedi foto bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?