- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #102.921
Ben de kendimi alıştırdım ama yine de erkek bebek görünce içim gidiyor keşke bizim de oğlumuz olsaydı diyorum bu ömür boyu sürecek mi bilmiyorum. Bu hamilelikten önce hiç böyle imrenmezdim erkek bebeklereBen alıştım aslinda 3.kız fikrine üzülmüyorum hele Boyle sağlıksız gebelikleri sakat bebekleri görünce çok şükür diyorum ama iste insan ne kadar uzulmese de içinde bi Keşke oluyor olmadi ama keşke olsaydi şöyle olurdu böyle olurdu diye bi hayal ..Yine de çok şükür aratmadı Rabbim
Canım bişey sorcam senin denediğin bi yöntem varmıydı erkek bebek içinBen de kendimi alıştırdım ama yine de erkek bebek görünce içim gidiyor keşke bizim de oğlumuz olsaydı diyorum bu ömür boyu sürecek mi bilmiyorum. Bu hamilelikten önce hiç böyle imrenmezdim erkek bebeklere
Ben test pik olunca hafif açılmada denedim sonra test tekrar pik oldu yine deneme oldu. 2 deneme yaniCanım bişey sorcam senin denediğin bi yöntem varmıydı erkek bebek için
Yeme içmede çok etkiliyormuş cnm bide adetten hemen sonra erkek olma ihtimali daha yüksek çünkü ben çok eminin benim iki kızmda yumurtlama döneminde tuttu yumurtlamadan bir iki gün önce erkek olma ihtimli daha yüksekBen test pik olunca hafif açılmada denedim sonra test tekrar pik oldu yine deneme oldu. 2 deneme yani
Valla sizler deneyin artık cnm benim için geçtiYeme içmede çok etkiliyormuş cnm bide adetten hemen sonra erkek olma ihtimali daha yüksek çünkü ben çok eminin benim iki kızmda yumurtlama döneminde tuttu yumurtlamadan bir iki gün önce erkek olma ihtimli daha yüksek
Denedikte ne oldu cnm bir gece tek ilişki ertesi gün eşim pozitif çıktıValla sizler deneyin artık cnm benim için geçti
Eee ne olacak şimdi hamilelik varsaDenedikte ne oldu cnm bir gece tek ilişki ertesi gün eşim pozitif çıktı
Ya tek gecede hamile kaldığımı sanmıyorum ne bilim olmamıştır herhalde 19 adet başlma tahirim 29 da ilişki oldu ne bilim insanlar o kadar deniyor olmıyo bi gecede öi olacak diyorum bide bende test yaptım geçen günlerde negatifti çok şükür keşke olsa diyorum da allahın takdiri ne diyimEee ne olacak şimdi hamilelik varsa
Niye öyle düşünüyorsun benm tek ilişkiyle tuttu 5 haftalık hamileyimYa tek gecede hamile kaldığımı sanmıyorum ne bilim olmamıştır herhalde 19 adet başlma tahirim 29 da ilişki oldu ne bilim insanlar o kadar deniyor olmıyo bi gecede öi olacak diyorum bide bende test yaptım geçen günlerde negatifti çok şükür keşke olsa diyorum da allahın takdiri ne diyim
Ben 2. Kızımda tek ilişkiyle hamile kaldım. Geleceği varsa, her türlü İnşallah.Ya tek gecede hamile kaldığımı sanmıyorum ne bilim olmamıştır herhalde 19 adet başlma tahirim 29 da ilişki oldu ne bilim insanlar o kadar deniyor olmıyo bi gecede öi olacak diyorum bide bende test yaptım geçen günlerde negatifti çok şükür keşke olsa diyorum da allahın takdiri ne diyim
Kısmet cnm hayırlısını hep diledim inşlh hayırlısı olur ne zamn ilişki oldu peki sizde bnö. Adetim 19 başladı 29 da oldu daBen 2. Kızımda tek ilişkiyle hamile kaldım. Geleceği varsa, her türlü İnşallah.
Aminnn inşlh dua edin lütfen 2 kızım var çok şükür bide oğlum olsun çok istiyorum rabbimdenNiye öyle düşünüyorsun benm tek ilişkiyle tuttu 5 haftalık hamileyimallah büyük güzel düşün güzel şeyler olsun
Aynen öyle ben de bazen acaba tek ilişkide bıraksa mıydım diyorum ama benim test devamlı pik oluyordu ve yanlış hatırlamıyorsam iki ilişki arasında 2-3 gün vardı. Nasip olunca insanlar yumurtlamadan 3 gün önce ilişki yaşıyorlar 2.-3. Oğlanları doğuruyorlar :) bazen ne yapsak boşBen 2. Kızımda tek ilişkiyle hamile kaldım. Geleceği varsa, her türlü İnşallah.
Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin cnmAminnn inşlh dua edin lütfen 2 kızım var çok şükür bide oğlum olsun çok istiyorum rabbimden
11. Gün yumurtlama oluyordu, o gün olmuştu. Bu defa seri denemeler, bakalım HayırlısıKısmet cnm hayırlısını hep diledim inşlh hayırlısı olur ne zamn ilişki oldu peki sizde bnö. Adetim 19 başladı 29 da oldu da
Haydi bakalım. Erkek netleşsin de, hayırlısıyla istediğine kavuşursunBen bugün hastaneye gidecem kızlar bana dua edin 16.hafta olduk rabbim hayırlısını versin tabi de çok heyecanlıyım hepinizden dua bekmiyorum
Ben bugün hastaneye gidecem kızlar bana dua edin 16.hafta olduk rabbim hayırlısını versin tabi de çok heyecanlıyım hepinizden dua bekmiyorum
Canım sen ne yapıyorsun? Bu ay deneme olacak mı?Haydi bakalım. Erkek netleşsin de, hayırlısıyla istediğine kavuşursun. Biz de mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?