Erkek bebek anneleri hamilelik hep mi zor olur?

Kesin spiralle hamile kalmışsınızdır siz de

Erkek bebek anneleri her zmn erkek bebekte hamilelik zor mu geçer yoksa rahat geçirenler de var mı?
Erkekler her türlü zor ya
Bebegi babası dedesi abisi patronu.

Hepsi sıkıntılı

Her anne erkek de kız da ister. İki cinsin de sevgisini o hissiyatı almak ister. İkincisi kadının bulunduğu aile toplum ve kültür yaşadığı yer psikolojik durumu vs…nelere maruz kaldığını bilemezsiniz. İster 10 tane ister 20 tane doğurur bu da sizi ilgilendirmez. Bir çocuğa bakamıyorsanız onu da doğurmasaydınız keşke. İnsanlar kız bebek de isteyince bu şekilde aşağılama veya linçleme yapıyor musunuz merak ediyorum. Erkek bebek istemesi sizdeki hangi travmayı harekete geçirdi acaba? Çocukken istenmeyen bir kız çocuğu muydunuz yoksa!!!? İnsanların özel hayatına bu şekilde saldırı hakkını size kim verdi? Hele ki hamile ve hassas bir kadın üstelik bebeğini kaybetmiş şimdi. Doğulu batılı olmak aşiret olmakla ne ilgisi var üstelik? Batıda da erkek isteyen bir sürü insan var onları da böyle rencide ettiniz mi yoksa batılı diye cesaret mi edemediniz?. Aksine doğuda olup kızları baş tacı edenleri de gördüm. Gidip onları tebrik ettiniz mi yoksa aaa bunlarda gelişme mi var dediniz?? O çocukların da rızkını siz vermiyorsunuz Allahtan yoksa açlıktan ölürdü hepsi. Bir anne olarak büyüttüğünüz çocuğa acıyorum. Annelik insana merhamet getirir fakat sizde ters etki yapmış olmalı. Zira sizin gibi basmakalıp yargılar savuran birinin eğitimi ile büyümek bu toplum için bir risk. İnsanları kırıp dökmek yerine kalkıp gidip o bakamıyorum yetemiyorum dediğiniz çocuğunuzla ilgilenenin. Haddinizi bilin haddinizi.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…