Merhaba erkek bebek için ovulasyon testi kullandınız mı acabaErkek bebek anneleri her zmn erkek bebekte hamilelik zor mu geçer yoksa rahat geçirenler de var mı?
Bende göğüs ağrısı var ve ufak tefek şeyler bulantı 1 hafta falan vardı ama şiddetli değil onun dışında çok iyi hamdolsunMerhaba benim çocuk yok ama yengem 3 kızdan sonra 1 erkek çocuğuna hamile kalmıştı onda okadar rahat geçirmişti ki sadece bi kaç ay mide bulantı kusma olmuştu sonra çok rahat geçirmişti hep yollardaydı
Çevremde erkeğe hamile kalanlar hep yerde ve çok kötü geçiyorErkek çocuk büyütmesi çok koşturmacalı olduğu için gebeliği rahat geçer derler
Erkek bebek için yumurtlama testi mi varmış hiç duymadımMerhaba erkek bebek için ovulasyon testi kullandınız mı acaba
Bende hiç bilmem öyle şeyleri.Erkek bebek için yumurtlama testi mi varmış hiç duymadım
Benimde kalça ağrısı var normalde de vardı biraz fazla oldu pek değil göğüs ağrısı var ve sadece acıkınca bulantıçok da zor değildi benim ki. bir kez kustum, arada midem bulandı. sadece ağrılarım oluyordu dönem dönem o kadaar
İki oğlan doğurdum seke seke geçti hamileliğimÇevremde erkeğe hamile kalanlar hep yerde ve çok kötü geçiyor
Benim 3 kızım var ilki çok güzel geçti 1 ay bulantı mide ekşimesi vardı sadece ikincide gaz sancısı aşırı üçüncü de kalça ağrısı çoktu bu hamileliğim en rahatı şuan 4İki oğlan doğurdum seke seke geçti hamileliğimben de hep kız gebeliklerinin zor geçtiğini gördüm kişiden kişiye değişir tabii.
İster istemez insan merak ediyor. Hepinizden dua istiyorum. Hayırlı sağlıklı bi oğlum olsun.Arkadaşım erkek doğurdu, çok rahattı hamileliği. Bence bu kız/erkek olayı değil
Haklısınız her gebelik farklı. Bizler her birinde aynı heyecan ve düşünce.İlk gebeliğim çok rahattı kusma baş dönmesi tiksinme gibi durumları yaşamadım, şimdi ki gebeliğimde de sürekli tiksinme, mide yanması, halsizlik her şey var.
İkisi de erkek, iki gebelikte çok zıt ve farklı geçiyor.