Erkek bebek kötülemesi

İnanın veriyorum hatta söylediğinde suratlarına bile bakmıyorum boşa konuşuyorlarmış gibi davranıyorum yani bir insan hamile birisine nasıl bunu der her şeyi geçtim masum doğmamış bir bebeğe. Ben lise branş öğretmeniyim benim kocaman olmuş kız-erkek öğrencilerimi yaşım onlara yakın olmasına rağmen çocuğum gibi sevmişimdir ve seviyorum hep
Ya senin gibi öğretmene ben kurban olurum.
İnşallah çocuklarım senin gibi güzel kalpli öğretmenlere denk gelir.

Senin karnındaki meleğe kurban olsunlar.
Zaten böyle konuşan insanların hayatları leş ya da çok büyük gizli olaylar yaşamış insanlar. Benim aklımın ucuna gelmez hamile kadının çocuğuna laf söylemek incitmek.

Ayyy kızın olsa da keşke erkek olsaydı diyecekler. İlla her şeye bi laf ederler, boşversene.

Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle 🌸🍭 7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse🥹🧸 hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
Ya sacmalamasınlar ne demek erkek bebek kız gibi sevilmiyor? 20 aylık oglum var o kadar çok seviyorum ki tarifi yok yani.

Benim de oğluşum olacak 😍 başkalarının ne düşündüğü umrumda değil yavrumu sabırsızlıkla bekliyorum , nasıl tatlı olacak nasıl sevicem onu var ya 😁🥰

İkinci oğluma hamileyim. Sırf erkek zor olur, yaramaz olur diye kız isterdim ilkini de. Şimdi ikincinin de erkek olduğunu duyanlar Allah yardımcın olsun diyor. Erkek çocuk da gayet kendini sevdirirmiş bilmiyordum doğurana kadar ikinci kız olsun istedim zaten oğlum var diye ama erkek olduğuna yine sevindim sağlıklı olsun cinsiyetin hiç önemi yokmuş. Kız erkek fark etmez evlat evlattır bal olur hepsi. Patavatsız insan mı yok. Kıza da 'olsun bir dahaki erkek olur' diyen kafalar var yok mu? Ağzı olan konuşuyor.

Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle 🌸🍭 7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse🥹🧸 hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
İki kızım vardı bir erkek bebeğim oldu allahim tam anneci mıncık mıncık sıkıyorum , "annecim sarıl bana" deyince eriyorum. . kizlar babaciydi . Bosverin başkalarının fikirleri değil sizin fikirleriniz önemli. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin. Gerisi boş

Kiz olsaydı da olsun üzülme derlerdi bu boş bogazlar her cinsiyet ozeldir güzeldir. Sağlıkla kucağınıza alın. Bir daha da böyle şey diyen olursa. Kız olsaydida aynisini derdiniz o yüzden takmiyorum deyin

Büyük saçmalık. Hiç duymayın bile!!!

İki kızım vardı bir erkek bebeğim oldu allahim tam anneci mıncık mıncık sıkıyorum , "annecim sarıl bana" deyince eriyorum. . kizlar babaciydi . Bosverin başkalarının fikirleri değil sizin fikirleriniz önemli. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin. Gerisi boş
Ayy evet 7. Ayindan beri anne anne diye geziyor bazen opmek ister gibi yapiyor ama tam beceremiyor. Daha 12 aylık. Gerçekten anneci oluyorlarmis. Babasinada anne anne diyor 😅 babasi da ben annen değilim baba de diyor

Ayyyy sen şakamisin Allah'tan çevremde böyle salaklar yok çok şükür olsada ağzını yırtarım.2 yaşında oğlum var hiçbir zaman kız istemedim olsa onuda çok severdim tabiki ama hep erkek bebek hayalim vardı ve o kadar tatlı ki annemmm diyip sarılması ömrüme ömür katıyor.eskiden kız evlat kotulenirdi şimdide erkek evlat işte gereksiz zihniyetlerin gereksiz düşünceleri...

Ayyyy sen şakamisin Allah'tan çevremde böyle salaklar yok çok şükür olsada ağzını yırtarım.2 yaşında oğlum var hiçbir zaman kız istemedim olsa onuda çok severdim tabiki ama hep erkek bebek hayalim vardı ve o kadar tatlı ki annemmm diyip sarılması ömrüme ömür katıyor.eskiden kız evlat kotulenirdi şimdide erkek evlat işte gereksiz zihniyetlerin gereksiz düşünceleri...

Yani kısaca erkek olduğu için tatlı olmazmış kız çocuk sevimli olurmuş🥲 kesinlikle bebeğimi kimse sevsin diye büyütmeyeceğim sonuçta bu arasa sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah bebeğiniz🥹💖🌸
Allahım razı olsun inşallah arkadaşım.

Allahım size de analı babalı sağlıklı mutlu doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Rabbim her evladı güzel yaratmış,kaderleri güzel olsun inşallah.

Ağızlarının payını veremediniz mi? Herkesin haddine mi şu cinsiyette çocuğunuz olsa diye. Ben yerinizde olsam içimden geçen her lafı söyler bir daha kimseye yorum yapamaz ederdim. Sağlıklı olsun paşanız kucağınızda olsun hayatı ömrü güzel hayrlı bir evlat olsun Allah size bağışlasın inşallah

Herkeste çok b.k biliyor arkadaş, cinsiyetle alakası yok her bebeğin zorluğu var, ilk bebeğim erkekti dillendi annem annem diye kuyrugumda sarılıp şeni şeviyoum diyor içim eriyor, kimseye de sevdirmiyor kendini ben böyle alistirdim, sevmesinler benim çocuğumu minciklamasinlar, şimdi kızım olacak onu da aynı sekilde yetiştirmeyi planlıyorum, herkes kendi çocuğunu sevsin milletin çocuğuna iyi kötü yorum yapmasınlar. Şu söylediğin laflar öyle bos, öyle gereksiz ki, kız olsa da erkek değil diye laf ederlerdi. Hep bı laf edecekler üstlerine vazife çünkü, herkes herşeye laf yetiştirmek zorunda sanki... Hamileye edilecek tek laf hayırlı sağlıklı doğum dilemek gerisi boş laf hiç düşünülecek bı tarafı yok.

Ben hamileyken bana da diyorlardı bunları ve acayip üzülüyordum gerçek zannediyordum filan.
Sonra oğluşum doğdu şimdi sırf oğlumla aynı olsun diye ikincisi de erkek olsun istiyorum o kadar söyleyeyim ya tarif edilmez bir şey. 🥹

3 buçuk yaşında bir oğlum var iyiki var size sadece şunu söyleyeceğim tam olarak gerçek aşkı tadacaksınız ☺ zormu evet zor ama erkek olduğu için değil çocuk bakmak genel olarak zor çünki bir insan yetiştiriyoruz elbette zorlanacağız sağlıkla alın kucağınıza🤍

Öz has hakiki anneme kızımız olacak dediğinde OLSUN demişti. 😂 O tonlamayı ifade edemem ama anlarsınız herhalde.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı evlat olsun. Gerisi boş.

Her ikisinin de kendi icinde zorlugu var. Ben de ikiz var bir kiz bir erkek. Oglum tam bir anneci, ozellikle geceleri sadece benle yatmak istiyor. Gun icerisinde hepimizi perisan ediyor cok hareketli. Kizim da daha kendi kendine yeten bir karakterde. Elinde boya kalemleri ve defteri ile ortada gezer. oturup kendi kendine oynar ama o da tam bir gicik olabiliyor yeri geldiginde.
Oglumu doyurmakta zorluk cekiyoruz cok enerjik oldugundan olsa gerek :D Her isini kendi yapmak ister. 22 ayliklar simdi o yuzden yavas yavas 2 yas triplerine giriyorlar. Oglum kolay sinirleniyor ama yavas yavas sinirini ve stresini kontrol etmeyi ogrendi. Kizim da tam bir kiz aslinda. Kolay kolay sinirlenmez ama sinirlendiginde cok uzatiyor konuyu.
Her iki cinsiyetinde kendi icinde zorluklari var ama bir o kadar da eglenceli kisimlari da var.
Milletin cok dedigine bakmayin bence. Kiziniz olsaydi da oglun olsaydi keske diyeceklerine adim gibi eminim.
Bende ikisi de var, bana da ne guzel full paket diyip daha sonrasinda aciyorlar.

Yani kısaca erkek olduğu için tatlı olmazmış kız çocuk sevimli olurmuş🥲 kesinlikle bebeğimi kimse sevsin diye büyütmeyeceğim sonuçta bu arasa sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah bebeğiniz🥹💖🌸
O kadar anne yalakasi oluyorlar ki cok tatlilar ama bir o kadar da yorucu. birakin kimse sevmesin siz sevin sadece.

Back
X