Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oladabilir, olmayadabilir , bu saydıkların 2 hamileliğimdede bende belirtiydi, ama adet dönemi belirtilerine de benzediği için emin olamyızMerhaba duphaston kullanıyorum son iki günlük ilacım kaldı kasıklarımda sancı guguslerde hafif acı sancı var sanki böyle otururken akıntı geliyo gibi his belim ayaklarım felan ağrıyor.acaba hamilelik var midir adet gunume daha 5 6 gün var
Bende aynı sekildeydim adete 4 gün kala erken gebelikle öğrendim bel kasik göğüs bacaklarda ağrı inşallah sizdede vardırMerhaba duphaston kullanıyorum son iki günlük ilacım kaldı kasıklarımda sancı guguslerde hafif acı sancı var sanki böyle otururken akıntı geliyo gibi his belim ayaklarım felan ağrıyor.acaba hamilelik var midir adet gunume daha 5 6 gün var
Evet bende emin olamiyorum iki yıldır ugrasiyomOladabilir, olmayadabilir , bu saydıkların 2 hamileliğimdede bende belirtiydi, ama adet dönemi belirtilerine de benzediği için emin olamyız
Evet bende emin olamiyorum iki yıldır ugrasOladabilir, olmayadabilir , bu saydıkların 2 hamileliğimdede bende belirtiydi, ama adet dönemi belirtilerine de benzediği için emin olamyız
Ay ins bir oğlum var onun kardeşi olsun istiyom iki yıldır ugrasiyom her ay aynı şey ama bu ay çok ağrılı geciyo umarım vardirBende aynı sekildeydim adete 4 gün kala erken gebelikle öğrendim bel kasik göğüs bacaklarda ağrı inşallah sizdede vardır![]()
Bı kaç gün daha bekleyip yapicam insGüzel bir markanın erken gebelik testinş yap, ben iki gebeliğimide adetime 5-6 gün kala öğtendim
Valla bende her ay aynı ağrıları cekiyodum hep ümitleniyodm olmuyodu bu ay farklı hissettim agrilarim çok erken başladı bacak agrilarm kasık bel agrım hiç geçmedi ve hala da devam ediyor adetle aynı hiç bir fark yokmuş beni suphelendiren erkenden başlayan ağrılar ve bi anda sevdim bişeyden tiksinmem oldu doktor bile şaşırdı bebek tüpe yerleşmeden nasıl öğrendin diyeEvet bende emin olamiyorum iki yıldır ugras
Ay ins bir oğlum var onun kardeşi olsun istiyom iki yıldır ugrasiyom her ay aynı şey ama bu ay çok ağrılı geciyo umarım vardir
Ne güzel umarım bende yanilmam ins hamileliktir beklemek çok zor surekliValla bende her ay aynı ağrıları cekiyodum hep ümitleniyodm olmuyodu bu ay farklı hissettim agrilarim çok erken başladı bacak agrilarm kasık bel agrım hiç geçmedi ve hala da devam ediyor adetle aynı hiç bir fark yokmuş beni suphelendiren erkenden başlayan ağrılar ve bi anda sevdim bişeyden tiksinmem oldu doktor bile şaşırdı bebek tüpe yerleşmeden nasıl öğrendin diyefarklı hissettim dedim
Biliyorum bende çok yaşadım özellikle isteyip de her ay bi ümit beklemek çok kötü allah herkese nasip etsin test yapmayı düşünüyo musunuzNe güzel umarım bende yanilmam ins hamileliktir beklemek çok zor surekli
Amin ins bı evladım var zaten ama kardeşi olsun istiyorum tek kalsın istemiyorum ama nasip işte evet bı iki gün daha bekleyip yapicam ins belkide duphaston ilaç kullanıyorum onun etkileri gerçi geçen aylarda da kullandım böyle olmadi ama emin olamıyorum hem umitleniyorum hemde umitleniyorum iseBiliyorum bende çok yaşadım özellikle isteyip de her ay bi ümit beklemek çok kötü allah herkese nasip etsin test yapmayı düşünüyo musunuz
Allah gönlünüze göre versin o zaman test yapınca buraya yazın merak ederim inşallah güzel haberlerle dönersinizAmin ins bı evladım var zaten ama kardeşi olsun istiyorum tek kalsın istemiyorum ama nasip işte evet bı iki gün daha bekleyip yapicam ins belkide duphaston ilaç kullanıyorum onun etkileri gerçi geçen aylarda da kullandım böyle olmadi ama emin olamıyorum hem umitleniyorum hemde umitleniyorum ise
Emin ol cnm yazacağım ay Allah'ım ins güzel haberler yazmak nasip olur sizlereAllah gönlünüze göre versin o zaman test yapınca buraya yazın merak ederim inşallah güzel haberlerle dönersiniz![]()
Duphaston adet söktürücü degilmi doktor arkadaşıma adet söktürücü olarak vermişti cunkuMerhaba duphaston kullanıyorum son iki günlük ilacım kaldı kasıklarımda sancı guguslerde hafif acı sancı var sanki böyle otururken akıntı geliyo gibi his belim ayaklarım felan ağrıyor.acaba hamilelik var midir adet gunume daha 5 6 gün var
Hem adet sokturucu hemde bebek oluşursa tutunsq diye veriliyomusDuphaston adet söktürücü degilmi doktor arkadaşıma adet söktürücü olarak vermişti cunku