Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

çok güzel mesajın sanada hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ii akşamlar aslan anneleri,nasılsınız?ben bugün büyük aslanımı hast. götürdüm.yorgun ve halsiz di çünkü kansızlık varmış, tablet yazdı dr. sizlere sağlıklı günler.

selam kızlar Allah bağışlasın hepinizin oğluşlarını benim oğluşumda haziranda kucağıma gelecek Allahımın izniyle..zaman geçmek bilmiyor ahh bir haziran gelse...

ii akşamlar aslan anneleri,nasılsınız?ben bugün büyük aslanımı hast. götürdüm.yorgun ve halsiz di çünkü kansızlık varmış, tablet yazdı dr. sizlere sağlıklı günler.

Gecmıs olsun... Normale doner ınsallah cabucak.. :teselli:

selam kızlar Allah bağışlasın hepinizin oğluşlarını benim oğluşumda haziranda kucağıma gelecek Allahımın izniyle..zaman geçmek bilmiyor ahh bir haziran gelse...

Ayy cabucak gecer hıc merak etme bana da hıc gecmıyor gıbı gelıyordu ama sımdı 7 aylık olucaz nasıl gectı ne zaman oldu bılmıyorum...
Saglıkla kucagına al ınsallah annesii.. :1hug:

amin canım benim çok teşekkür ederim..
Allah bağışlasın maşallah kocaman yapmışsın erkeğini darısı başıma inşallah...a.s.

amin canım benim çok teşekkür ederim..
Allah bağışlasın maşallah kocaman yapmışsın erkeğini darısı başıma inşallah...a.s.

Amın canım.. Hepımıızın yavrularını Allah bızlere bagıslasın..

Gunaydıınlaar terkedılmıss Aslan annelerı topiğii... kaydirigubbakcemile3

Sesim yankılanıyor sankııı burdaa... kaydirigubbakcemile3

günaydıııınnnnnnnn!betuly saol canım ii dileklerin için...nilayyy hoş geldin sen de inş. sağlıklı bi bebişin olur inş.

lame neden moralin bozuk ki canım.sabah sabah ne oldu?umarım ciddi bi sorun deildir.görüşürüz kaydirigubbakcemile3

lame neden moralin bozuk ki canım.sabah sabah ne oldu?umarım ciddi bi sorun deildir.görüşürüz kaydirigubbakcemile3
canım kadınlar günlük bölümüne yazdım dün oğlum az kalsın 5 kattan düşüyorducam sileceğim diye çıkmış camın arkasına yoruldum yoruldum sağol canıma.s.

çok şükür Allah'ım korumuş,çok geçmiş olsun arkadaşım.dikkat et evin yüksekmiş,kapı- pencere açık olunca yanından ayrılma sakın içim titredi valla kim bilir sen nasıl olmuşsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…