Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

günaydın anneler

Burası da pek ıssız epeydır.. :1no2:
Nerde bu Aslan annelerii.. nire gitti hepsii... :çok üzgünüm:

slm kızlar ne var ne yok nasılsınız buyrun topiğe gel,nde canlandıalım şu topiği olmuyor şu kız anneleri bizden yaman çıkacaklar:dilcikar:

iyidir toprakcım ya senini nasıl kaç yaşında seniki

haziranda 3 biticek,kahvaltı ediyoruz yeni,seninki kaç yaşında

allah bağışlasın size afiyet olsun MALUM BENıMKı okulda

kızlar selam bende 2 aslan annesiyim biri 7 yaşında 1 e gidiyo biride 6 aylık Allah yavrularımızla bize sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin
herkes bana bide kızın olsaydı diye üzüldü ama ben 2 oğlum olduğu için çok mutluyum hep hayırlısını diledim Allahtan .hayırlısı buymuş demekki

hoş geldin canım allah bağışlasın nasılsın dersleriniz nasıl gidiyor

derslerimiz çok iyi çok şükür biraz ödev yaparken dikkati dağılıyo dün arakarnemiz geldi de çoğunlukla çok iyi
yazımız biraz kötü onuda güzelleştirirsek inşallah daha iyi olacak herşey
sizin nasıl dersleriniz 1e mi gidiyo seninkide

evet benimkide 1 de çok zor değil kolay geçti bizdede problemlerde zorlanıyoruz ara karneyi almadık ama problem yapamıyoruz basitlerde iyiyiz ama şu karışık problemlerde zorlanıyoruz bol bol kitap okuyoruz.........

alttaki resim çok tatlı iki numara galiba sarı oğlan çok tatlımaşallah alah bağışlasın

slm mmmf 27 , hoş geldin.Allah hepimizin yavrularına sağlıklı ve huzurlu bi ömür nasip etsin...biz de seneye 1. sınıfa başlıycaz bakalım.daha yolumuz uzun umarım emekleri boşa çıkmaz. herkese mutlu günler .kaydirigubbakcemile3

nihalcim seneye 1. sınıfa başlıyacaksanız imdiden hazırlık yapın çok zor oluyor sonra anaokuluna gidiyormu

slm çevrim içi olanlar buraya uğrasında konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…