Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar selam bende 2 aslan annesiyim biri 7 yaşında 1 e gidiyo biride 6 aylık Allah yavrularımızla bize sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin herkes bana bide kızın olsaydı diye üzüldü ama ben 2 oğlum olduğu için çok mutluyum hep hayırlısını diledim Allahtan .hayırlısı buymuş demekki
derslerimiz çok iyi çok şükür biraz ödev yaparken dikkati dağılıyo dün arakarnemiz geldi de çoğunlukla çok iyi yazımız biraz kötü onuda güzelleştirirsek inşallah daha iyi olacak herşey sizin nasıl dersleriniz 1e mi gidiyo seninkide
evet benimkide 1 de çok zor değil kolay geçti bizdede problemlerde zorlanıyoruz ara karneyi almadık ama problem yapamıyoruz basitlerde iyiyiz ama şu karışık problemlerde zorlanıyoruz bol bol kitap okuyoruz.........