Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

selam aslan anneleri hepinizi hayırlı cumalarŞeniz

Hayırlı cumalar aslan anneleri,umarım hepiniz iyisinizdir,ben pek iyi değilim oğlum rahatsız biraz şimdi fitil verdim uyuttum bakalım iyi olmazsa sonra dr.a götürücem güzel bi gün olsun hepinize

Hayırlı cumalar aslan anneleri,umarım hepiniz iyisinizdir,ben pek iyi değilim oğlum rahatsız biraz şimdi fitil verdim uyuttum bakalım iyi olmazsa sonra dr.a götürücem güzel bi gün olsun hepinize
hihoyyytsanada hayırlı cumalar tatlım oğluşunada çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir:Saruboceq:

dream81 bebişine çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.....bu arada sana da hayırlı cumalar.

selam arkadaşlar, hepinize hayırlı cumalar......Allah'ım hepimizin dualarını kabül etsin, sağlıklı ve huzurlu bi ömür nasip etsin inş. ii günler

nasılsınız aslan anneleri? aslanlar iidir umarım,,,,,ii haftasonları hepinize.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız gelenn olursa sohbet edelima.s.

Kimseler uğramamış,umarım iyilerdir aslanlar hepsini çok öperimmm

selam aslan anneleri nasılsınız aslan parçalarınız nasıl öpüyorum hepiniziŞeniz

günaydın canlarım, mutlu günler...burda hava kapalı ben hiç sevmem böle havaları içim sıkıldı...buraya geldim neşeyle ama kimsecikler yok herkes yazmış çıkmış,,,

Son düzenleme:
aslanlara ii tatiller, annelere allah kolaylık versin.....ii geceler.:enbuyukkk:

hihoyyytselam aslan anneleri hepinize hayırlı cumalar aslanlarınızı öpüyorummŞenizŞenizŞeniz

selam aslan anneleriiiiiiihihoyyythihoyyyt

ii akşamlar aslanlara ve annelerine...mutlu günler.:1hug:

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar..Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu bi gün nasip etsin hepimize....hoşçakalın Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…