Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

ii haftasonları.aslanlara da ii tatiller! kaydirigubbakcemile3

bende aslan annesi olcam inşallah....çok mutluyum çünkü daha yeni öğrendim.:teytey:

merries gözün aydın olsun arkadaşım.Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi bebişin olur inş:ecrin_bebek:..aramıza hoş geldin.

merries gözün aydın olsun arkadaşım.Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi bebişin olur inş:ecrin_bebek:..aramıza hoş geldin.

inş.hoşbulduk canım.Allah hepimizin evladını korusun,sağlıklı uzun ömürler versin

slm. arkadaşlar.biz birazdan okula gitcez.sonra görüşürüz. kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar hepiniziin oğluşları var beni anlarsınız benim oğlan çok sinirli nası yardımcıolabilirim 7 yaşında ama sinir felaket üzzerinde kalmasından korkuyorum formülünüz varmı

günaydın hayırlı cumalar aslan anneleri

sürekli buraya uğrayan ve bir türlü buluşamadığımız aslan annelere iyi hafta sonları biz parka gideceğiz bol bol

Günaydın kızlar,
Gülümsemelerim yok olmuştu..........meğerse ne kadar çok alışmışım ona şimdi geldi....:lepi:haftaya başladık bütün oğluş ve annelere iyi haftalarhihoyyyt

hepinize günaydınlar .kaydirigubbakcemile3 lame canım benim aslanlarda çok sinirli, henüz bi formül bulamadım.sen bulursan bana da verirmisin?

günaydın aslan anneleria.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…