Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

Oğlum sünnet olcak. yardım edin.. daha 4 aylık ıstanbul anadolu yakasında nerede yaptırabiliriz?

slm. aslan anneleri , bencede daha aktif olmalıyız.paylaşımlarımızı artıralım,bende ne zaman baksam kimsecikler yok, olmaz ki böyle.uzun zamandır pek sakin burası.dönün artık, bizim adres burası.:çok üzgünüm:

günaydın aslanlara ve annelerine .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tünaydın aslananneleri ben cezairden bir adet 6 aylık aslan annesıyım bununlada gurur duyuyorum adım mevlüde nden bu topik hep boş hadi bizde burayı dolduralım tanısalım bekliyorum burdaaaa....

yaaa yine boş burasısenağlamasenağlamasenağlama hadi aslanlar annelerinizi alın gelin topiğe dolduralım burayı tanışalım kaynaşalım hedinnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

bu topiğimiz eskiden çok canlıydı güzeldi ama artık kimse gelip gitmiyor nedense (((

günaydın hepinize...umarım eskisi gibi yine bir araya geliriz senağlama kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nasılsınız aslan anneleriaslanlarınız nasıl bakalımdelikafaduldendelikafadulden

herkes topik boş diyor neden acaba
tabi boş olur bizim oğlanların yaramazlığından pc açmaya vakit bulamıyoruz kız çoçukları gibi değil oğlan anneleri daha fazla yoruluyor
bizim oğlan çok dağınık onun için fırsat bulamıyorum

doğru aslında. kızlar uysallar, bizimkiler aslan adı üstünde.onlardan bize fırsat gelmiyokii.:lepi:

günaydınlar bol neşeli bir gün geçirmeniz dileğiyle:Saruboceq:

tünaydın aslananneleri ben cezairden bir adet 6 aylık aslan annesıyım bununlada gurur duyuyorum adım mevlüde nden bu topik hep boş hadi bizde burayı dolduralım tanısalım bekliyorum burdaaaa....
aramıza hoş geldin tangel sendaha yolun başındaymışsın benim oğlan 7 yaşında
tanıştığıma memnun oldum

canım hoş geldin.minik aslanını Allah bağışlasın çok tatlı maşallah hepinize huzurlu günler! a.s.

hayırlı cumalar aslan anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…