Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

iyi akşamlar frezya.............

günaydın aslan anneleri..umarım herkesin tatili ii geçmiştir,yarın okul var.aslanlar nasıllar?inş. herşey yolundadır.ben biraz rahatsızım bikaç gündür uğrayamadım.şimdi büyük aslanım dersaneye gitti, ben de bi bakıyım dedim!hepinize keyifli günler kaydirigubbakcemile3

Günaydın Nihal :) Büyük oğlun kaç yaşında canım ? Sanırım sen 75lisin.Evet yarın okullar açılıyor artık.Bizim abimizde 6 yaşında 1. sınıfa gidiyor yarın okul başlıyor diye çok mutlu :sm_cool:

merhaba arkadaşlar benimde bi oğlum var martta 3 yaşına gircek.herkesin geçmiş bayramını kutlarım.bayramda hava soğuktu oğlum üşütmüş burnu akıyo bide öksürüyo malesef:KK43:

tatlım benim büyük oğluşum 13 yaşında, ben de 75 liyim evet.altı yaşında birinci sınıf zor olmuyor mu arkadaşım..bende altı yaşında gitmişim ders çok olunca kolum ağrıyor diye ağlarmışım.....küçük aslanım da altı yaşında ana okuluna gidiyor. sampuan hoş geldin oğluşunu Allah bağışlasın . o şikayetler bende de var aynen .geçmiş olsun size a.s.

Merhaba arkadaşlar,,,,Benimde oğluşlarım bayramda soğuktan dolayı hasta oldular boğaz enfeksiyonu öksürük ve grip oldular,,,,,Dün büyük oğlumun doğum günüydü,,,6 yaşı bitti 7 olduk Allahım cümlemizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin,,,,Yarın okullar açılıyor bizim büyük aslanımızda heyecanlı anaokuluna gidiyor şimdiden yarın giyeceği giysilerini hazırlıyor ,,,,annecim erken değilmi şimdiden hazırlıyorsun diyorum,,,oda olurmu anne yarın melike ve gizeme yakışıklı görünmeliyim diyor,,,,pes valla bu yaşta :))))

selam bayanlar, dokuz günlük tatilin ardından sonunda evimdeyim, evim evim güzel evimm

herkesin geçmiş bayramını en içten dileklerimle kutlarım, yarın küçük oğlumun doğum günü, ardam bir yaşına giriyor, çok mutluyum çoook

merhabalar aslan anneleri benimde var bir aslanim benimkide 6 yasinda ALLAH hepimizin aslanlarina uzun ömürler versin

mrb. biriciğim,hoş geldin.ne güzel yeni yeni aslan anneleri geliyor,gittikçe çoğalıyoruz....ii paylaşımlar hepimize.tüm aslanlara mutlu günler sositososito

aslan anneleri bugün nasıllar.ben daha yeni kalktım.aslanı sabah okula gönderdim ve yattım.mirmirmirmir

biricik hoşgeldin..................
aslanını allah bağışlasın

ALLAH hepimizin aslanlarini bize bagislasin, uzun ömürler versin:Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk:

günaydın küçük aslanların melek anneleri herkese mutlu, huzurlu bir gün deilerim...

günaydın herkese....................................................

günaydın aslanlarımın anneleri

X