Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar hepinizi güzel günler dilerim,,,,hepiniz iyisiniz inşallah aslanlarınızı kocaman öpüyorum Allahıma emanet ediyorum,,,,benim aslanlarım yeni hastalık gribal enfeksiyon günlerini geride bıraktılar şimdilik çok şükür iyiler,,,,ama beni hasta ettiler :))) ben şu iki gündür rahatsızım ama çocuklar sağolsun hastalığın tadını bile çıkarmamıza izin vermiyorlar,,,

baharcım bizimde büyük oğlumuz anaokuluna gidiyor abimize ne alındıysa küçük beyimizde aynısından istedi bizde kıramadık yani isteseydikte kıramazdık yoksa kırtasiyeyi başımıza yıkabilirdi :)))
bizim evde bu iki aslan arasındaki tek sorunumuz kıskançlık bu yüzden çok sesler yükseliyor evde bu sorunu nasıl ortadan kaldırıcaz babamızda bende şakınız gerçekten,,,,

Ahh o kıskançlık kavgaları beni nasıl yıpratıyor bilmezsin.Ayrı ayrı kaldıklarında ikiside öyle uslu çocuklarki hayran kalırsın ama ikisi bir araya gelince voltranı oluşturuyorlar kaydirigubbakcemile5 Hiçbirşeyi paylaşmak istemiyorlar.Dışardan gelen arkadaşlarla herşeylerini paylaşırlar ama birbirleriyle çok zor :) Neyse öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz.Abimiz öğlenci zaten tüm öğleden sora Egemen etkisiz eleman bende o arada işimi gücümü yapıp kafamı dinliyorum :kahve:Allah yokluklarını göstermesin sabredicez.Ama bu kıskançlığa bir çare bulanınız olursa formulu beklerim..

ii akşamlar arkadaşlar hastalara geçmiş olsun diyorum ,acil şifalar diliyorum.çocuklara gelince ikiside aslan olunca kıskanlıklar kaçınılmaz tabii.bizim yavru aslan tek başına melek ama abimiz kapıdan girince şeytanlaşıyor nedense.... herşey önce benim havasına giriyor , abi ise kıyamıyor sadece dişini sıkıyor.bak kendimi zor tutuyorum ,başka abi olsa sen şimdi bitmiştin demekle kalıyor kuzum.çok konuştum galiba sıra sizde ii akşamlar a.s.

Ebruli yeni farkettim Hatay'dan yazıyormuşsun.Benim eşimde Antakyalı :) Künefe ye bizim için bide içli köfteeee cokacimcoook

21py6.gif

hepinize mutlu bir gün dilerim arkadaşlar
evde hasta olduğu için sizlerle pek muhabet edemiyorum
sadece selam verip çikiyorum
bende hasta olan herkese ok geçmiş olsun diliyorum

17.gif

tüm hastalara benden geçmiş olsun arkadaşlarrrrrrrrrr

Geçmiş olsun arkadaşlar.Kendinize iyi bakın bayram yaklaştı artık :) Aslanlar nasıl bakalım onları bari hasta yapmayalım.Bİz yarın İstanbul yolcusuyuz ordan yazamam herhalde şimdiden bayrmanız kutlu olsun ...Bayram tatilinden sonra görüşmek üzere.

Günaydın arkadaşlar hepinizea.s.,,, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizlerin gönderdiği renkli hareketli resimlerden bende henüz yok ama sizinkiler çok güzel:asigim:,,,,

♥♥♥♥♥♥ GÜNAYDINLAR ♥♥♥♥♥♥

:eek:

gününüz aydın olsun arkadaşlar. umarım hasta olanlar bugün daha ii dir,aslanlar nasıl sağlıklıdırlar inş. ewt o resimleri nerden buluyorsunuz bende merak ediyorum sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyoru tabii sizde isterseniz.!canım ii yolculuklar sizede şimdiden hayırlı bayramlar a.s. hepinizi öptüm.

Yüce Rabbimiz! Hayatlarını Sen'in masum kullarına düşmanlık etmeye bağlamış, vatanımıza ve milletimize kasteden din ve diyanet düşmanlarını bütün teşebbüslerinde hezimete uğrat.. onları sarsıntı üstüne sarsıntıya maruz bırak.. Birlik ve düzenlerini boz.. Hepsini bölük-pörçük et.. Birbirlerine düşür.. Kirli emellerine ulaşmalarına müsaade etme ve o insanlık mahrumu zavallılara karşı her zaman biz kullarını nusretinle te'yîd buyur! Amin!..(CUMANIZ MUBAREK OLSUN)

gününüz aydın olsun arkadaşlar. umarım hasta olanlar bugün daha ii dir,aslanlar nasıl sağlıklıdırlar inş. ewt o resimleri nerden buluyorsunuz bende merak ediyorum sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyoru tabii sizde isterseniz.!canım ii yolculuklar sizede şimdiden hayırlı bayramlar a.s. hepinizi öptüm.

i nternetten buluyoruz canım
istediğin konuyu googledan araştır kopyala yapıştır

kızlar selam:teytey:

aslan annesi olarak ben de geldim aranızakaydirigubbakcemile5

gs%20ASLAN%20BURCU.jpg

sardunya_zakkum hoşgeldin canım.tüm aslanlara ve annalerine ii tatiller ii bayramlar diliyorum....dilerim herşey istediğiniz gibi gerçekleşir!hepinizi kocaman öpüyorummmmm.a.s. a.s. a.s.

X