Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

İYİ GECELERRRRRRRRR

cok-sey-sunlara-bak-812198319562-orta.jpg

kızlaar ben geldiiim nasılsınız bakem ne var ne yok görüşmeyeli
ben bu sıralar oldukça yoğundum
birde sigarayı bıraktım
dra gidip geliyordum
şimdi harikayım

Hoşgeldin nesutayi sigarayı bırakmana çok sevindim

neutayi çok sevindim sigarayı bırakmana bende bırakabilsem keşke şu an hafif bir sigara içiyorum en azından hamileligim çok stresli geçiyor panik atak beni rahat bırakmıyor sag salim dogursam bi yatıp kalkıp aglıyorum rabbim dayanma gücü versin inşallah diyorum kendi kendime çıldıracagım yoksa

günaydın aslan anneleri nasılsınız arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum

birde sigarayı bıraktım
dra gidip geliyordum
şimdi harikayım
hihoyyythihoyyyttebrik ederim muhteşemsin ozaman harkasın :teytey: sonunda kurtulursun inşallah canım.................

selam aslanların kraliçe anneleri nasılsınız ben iyiyim.a.s.

çok sağolun kızlar bugün biraz zorlandım ama kursta hocamız sigara içiyor onu gördükçe çok canım istedi.ama kendimi tuttum.inşallah olucak diye ümid ediyorum

umutfurkan canım aman sende çok içme hamilelikte çok kötü allah korusun bebeiğini düşün canım benim.allahım inşallah sanada acil şifalar verir

birde sigarayı bıraktım
dra gidip geliyordum
şimdi harikayım

Senin adına çok sevindim canım.Sigarayı 8 ay önce tamamen bırakmış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle gözünün önünde bir paket sigar bulundurman.Evde olmazsa için rahat etmez ben gözümün önüne koydum ve ben seni içmeyceğim :eek:klava: dedim gelip geçtikçe delikafadulden İnan 10 yıl boşa içmişim kendime çok kızdım bırakmayı başarınca.Canın sigara çektiğinde 5 dk. bekle inan 5 dk. sonra isteğin giderek yok oluyor. Pes etmek yok :lepi:
Evde 2 aslanım var onlara kötü örnek olmamalıyım birdaha başlamayı düşünmüyorum :nazar:

iyi akşamlar bayanlar nasılsınız aslanlar nasıl benimkiler herzamanki gibi enerji dolu bol hareketliler küçük oglan bebege çorap aldı onlara bakıyor sürekli benden çok o meraklı bebege bakalım nasıl olur inşallah oda uslanır biraz

Ayyy yerim ben o küçük abiyiiii canım benim yaaa Allah sağlıkla 3.yüde kucağına almayı nasip etsin abilerde onu koocaman sevsin :asigim: :nazar:

herkese günaydınlar....umarım herşey yolundadır,sağlıklı ve mutlusunuzdur.Allah hepimizin gönlündeki dileğini versin inş. nesutayi canım sabrın sonu selamettir demişler ,herşey daha ii olcak eminim o kötü şeyden vazgeçmen en ii seçim.. umutfurkan gözün aydın olsun,Allah tamamına erdirsin sağ-salim.aslan yada melek önemli olan sağlık....hepinizi öpüyorum sağlıklı günler a.s.

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr

sizede günydin aslan analari nasilsiniz ya aslanalar nasil?????

nihalcim ve baharcım çok teşekkürler canlarım o güzel temennilerinizi için allahın izniyle kendimi kurtulumuş görüyorum ama arada bir şeytan dürtüyor ama kesinlikle diyorum darısı benim gibi bu illetten kurtulmak isteyen herkese

........................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
X