Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

kurbanbayrami246qa7.jpg

maaşallah oğluşuna canım :))) benimki bile şimdiden yarıma geldi...
Bayramınız kutlu olsun şimdiden öpüyorum.

aslanların ve onların güzeller güzeli annelerinin, babalarının, kardeşlerinin bayramını kutlar, mutlu huzurlu, ağız tadıyla güzel bir bayram geçirmelerini temenni ederim a.s.Şeniz:nazar:

01ALLSPOONSMW.jpg

herkese selamlar....

Son düzenleme:
a.s. iyi günler bayanlar.benimde 6 yaşında bir oğlum var anasınıfına gidiyor.ismi mehmeht alp benide aranıza alırmısınız.?
şimdiden herkesin kurban bayramını kutluyorum..
SEVGİLERLE.....:nazar:

a.s. iyi günler bayanlar.benimde 6 yaşında bir oğlum var anasınıfına gidiyor.ismi mehmeht alp benide aranıza alırmısınız.?
şimdiden herkesin kurban bayramını kutluyorum..
SEVGİLERLE.....:nazar:

hoşgeldin tatlumŞeniza.s.

bugün sitede pek kimse yok galiba herkes bayram telaşına girmiş olmalı.kaydirigubbakcemile5

Bende herkesin Bayramını kutluyorum sağlıklı ve uzun bir ömür geçirmeniz dileğiyle Arkadaşlar,,,,,,Bu arada çok rahatsız olduğum için pek giremiyorum siteye dualarınıza ihtiyacım var :KK43:(( Rabbim kimseye dermansız dert vermesin,,,,

merhaba aslan anneleri hepimizin bayramı mübarek olsun

Bende herkesin Bayramını kutluyorum sağlıklı ve uzun bir ömür geçirmeniz dileğiyle Arkadaşlar,,,,,,Bu arada çok rahatsız olduğum için pek giremiyorum siteye dualarınıza ihtiyacım var :KK43:(( Rabbim kimseye dermansız dert vermesin,,,,

geçmiş olsun canım bayramında mübrek olsun rahatsızlıgın ney belki elimizden bir şey gelir yardımcı oluruz birbirimize a.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Selamün Aleyküm ve Rahmetullah!
Seven "O"
Sevdiren "O"
Özleten "O"
Hatırlatan "O"
Özleyince dua ettiren "O".
Sevgi ne güzel,
Kimbilir Sevmeyi Yaradan Ne Güzel!
Sevmeyi Yaradanın Sevgisinden Nasiplenmek Duasıyla...
Cumanız Mübarek Olsun...

günaydın aslan anneleri hepinize güze ve sağlıklı hafta sonu dilerim

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

Selam aslan anneleri geçmiş bayramınızı kutlarım a.s. Bayram tatili 9 gün olduğundan İstanbul'a anneme gitmiştim bayramda yazamadım..
Ebruli geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin :Saruboceq:
Aslanlarınız nasıl bakalım bayramda hasta falan olmadınız dimi??

X