Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar aslan anneleri ben hamileymişim 3. bebek geliyor aslanlardan sonra bu ne olur bakalım aslanmı olur yoksa melekmi acaba
Umutfurkan Allah hayırlısını versin canım tebrikler.Benimde 2 oğlum var ve 3.ye hamile kalsam çok bunalırdım gibi geliyor enerjine bayıldım canım yaa ne güzel Allah evlatlarınla mutlu uzuun ömürler yazsın.
kız bende enerji ne gezer zaten oglanlar çok yaramaz hemde panik atak için tedavi görüyordum korunurken oldu bizde anlayamadık bende çok halsizim diye ilaç alıp durdum şükür zararı yokmuş artık buda olunca silerle manisa bakırköyden filan yazarım herhalde bilemiyorum allah saglıklı versin inşallah degişik bir duygu genç yaşta 3 çocuk
canım hayırlı olsun.bende ikinci için uğraşıyorum.geçen ay düşük yaptım malesef. :çok üzgünüm:
kız bende enerji ne gezer zaten oglanlar çok yaramaz hemde panik atak için tedavi görüyordum korunurken oldu bizde anlayamadık bende çok halsizim diye ilaç alıp durdum şükür zararı yokmuş artık buda olunca silerle manisa bakırköyden filan yazarım herhalde bilemiyorum allah saglıklı versin inşallah degişik bir duygu genç yaşta 3 çocuk
Umutfurkan özeline msj gitmiyor canım neyse artık yapacak birşey yok ...
bakayım canım neden gelmiyor sagol