Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

hayırlı akşamlar güzel annelerben pek buraya uğrayamıyorum aslında sizlerle sohbet etmeyi çok istiyorum şimdi kimseler yok burda. :KK43:

iyi akşamlar aslan anneleri ben hamileymişim 3. bebek geliyor aslanlardan sonra bu ne olur bakalım aslanmı olur yoksa melekmi acaba

hayırlı olsun canım sağlıcakla alırsın inşallah kucana. dilerim istediğin gibi olur herşey.

umutfurkan sağlıklı ve hayırlı bir kız olur inşallah

iyigeceler06da9wz6.gif

w389.png

iyi akşamlar aslan anneleri ben hamileymişim 3. bebek geliyor aslanlardan sonra bu ne olur bakalım aslanmı olur yoksa melekmi acaba

Umutfurkan Allah hayırlısını versin canım tebrikler.Benimde 2 oğlum var ve 3.ye hamile kalsam çok bunalırdım gibi geliyor enerjine bayıldım canım yaa ne güzel :nazar: Allah evlatlarınla mutlu uzuun ömürler yazsın.

girdap206_DERS-147-Selma.gif

günaydın aslan anneleri benim ergen aslan okula gitmek için hazırlanıyor.kaydirigubbakcemile3

Umutfurkan Allah hayırlısını versin canım tebrikler.Benimde 2 oğlum var ve 3.ye hamile kalsam çok bunalırdım gibi geliyor enerjine bayıldım canım yaa ne güzel :nazar: Allah evlatlarınla mutlu uzuun ömürler yazsın.

kız bende enerji ne gezer zaten oglanlar çok yaramaz hemde panik atak için tedavi görüyordum korunurken oldu bizde anlayamadık bende çok halsizim diye ilaç alıp durdum şükür zararı yokmuş artık buda olunca silerle manisa bakırköyden filan yazarım herhalde bilemiyorum allah saglıklı versin inşallah degişik bir duygu genç yaşta 3 çocuk

kız bende enerji ne gezer zaten oglanlar çok yaramaz hemde panik atak için tedavi görüyordum korunurken oldu bizde anlayamadık bende çok halsizim diye ilaç alıp durdum şükür zararı yokmuş artık buda olunca silerle manisa bakırköyden filan yazarım herhalde bilemiyorum allah saglıklı versin inşallah degişik bir duygu genç yaşta 3 çocuk

canım hayırlı olsun.bende ikinci için uğraşıyorum.geçen ay düşük yaptım malesef. :çok üzgünüm:

canım hayırlı olsun.bende ikinci için uğraşıyorum.geçen ay düşük yaptım malesef. :çok üzgünüm:

çok üzüldüm canım geçmiş olsun rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah bir dahaki hayırlı ve saglıklı olur bak bende hiç düşünmüyorken oldu hayırlısı böyleymiş diyorum artık fayda yok

Hİç kendini üzme arkadaşım arada kaynaşır giderler bi bakmışsın 3 kocaman çocuğun olmuş.İlerde onlar büyüyüp evlenince oturacağınız kalabalık bayram sofralarını hayal et :asigim: Allah sabır,sağlık güç versin sana :nazar: Kaç yaşındasın canım?Bİrde özeliden bir şey soracağım umarım cevaplarsın :CüvCüv:

valla bende 25 yaşında iki çocuk annesiyim :emir_bebek::ecrin_bebek:çok zor anne olmak çok güzel bir duygu ama ilerki yaşlarda olsa daha iyi olurdubenneyaptımki çocuk bakımı falan nebiliyim en güzel yıllar evde çocuk büyütmekle geçiyor :kızgın:dışarı çıkamıyorum küçük oğlum2.5 yaşında çok hasas bir yapıya sahip dışarı çıkamıyoruz hasta olacak diye süreklı evdede bunalıyoruz oda bendefisfisfis bir an önce büyüsede senağlamao zamanda ben yaşlanıcam gezip tozmak istemiycem offfff offffffffffff:çok üzgünüm:

iyi akşamlar bayanlar nasılsınız aslanlar nasıl benimkiler herzamanki gibi enerji dolu bol hareketliler küçük oglan bebege çorap aldı onlara bakıyor sürekli benden çok o meraklı bebege bakalım nasıl olur inşallah oda uslanır biraz

günaydın,günaydın,günaydınnnnnnnnnnn

Hoşgeldin edagül kolay değil biliyorum bizde geçtik o dönemlerden

X