Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

hayirlisabahlar021rh2qb6.jpg

w640.png

...........aslan anneleri

umutfurkan bence moral ilaçtan daha etkili... insan moralmen ii olursa daha çabuk ve ii sonuç alır .moralini yüksek tutmaya çalış , sevdiklerinle daha çok vakit geçir.kafana takma hayat kafaya çok takmaya gelmez.sağlıklı günler..a.s.

BTRKLC canım gözün aydın...Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.arada yaş farkının çok olması bi yerde daha ii. büyük çocuğun bu olayı kavraması ve kabüllenmesi daha kolaydır.ii günler..

diğer ark. sizleri de unutmadım.egem,kahvedelisi,nesutayi,frezya ve unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.hepinize kucak dolusu sevgiler

merhaba kızlar
nabersinizzzz ben 2-3 gündir temizlik yapıyorum yorulmuşum valla yaprak dökümünden önce bi bakıym dedimmmm Şeniz
hepinizi öpüyorum cicilerŞeniz

merhabalar
bende şükürler olsunki bir aslan çocuk sahibi oldum.o kadar umutla bekledim ve istedimki..
vee rabbim bizi onunla ödüllendirdi..
yeni farkettim bu topiği
bizide kabul ederseniz sevinirim......

ayça hş geldin cnm allah bağişlasin evladını
güle güle büyüt cnm

good_morning_03.gif

frezyam bende çok kendime kızıyorum ama.beş yılllık tedavinin sonucunu artık pes ettiğimizde doğal yoldan aldık.istemeden aslanımla kardeşinin arası bu kadar açıldı.:eek:

[ımg]http://www.coolfreeimages.net/images/good_morning/good_morning_03.gif[/ımg]
frezyam bende çok kendime kızıyorum ama.beş yılllık tedavinin sonucunu artık pes ettiğimizde doğal yoldan aldık.istemeden aslanımla kardeşinin arası bu kadar açıldı.:eek:

cnm olsun allah tamamına erdirsin
yeniden anne olmak çok heycan verici bence
bende kızıma hamıleyken acaba nasıl bir kıme benzeyecek
ama en önemlsi
sağilk problem ediyodum kızım doğduğunda ve ben ayıldığımda ilk kelımem sağlıklım diye oldu şimdi ise
şimdi ise bana arkadaş olyo
evin neşesi allah evlatlarımıza sağlık versin allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
ayça-28 aramıza hoş geldin canım.bebişini güle güle büyüt, Allah sağlık,sıhhat versin. bütün aslan annelerine hayırlı cumalar diliyorum .hoşçakalın.kaydirigubbakcemile3

bir aslan bir melek annesiyim kaydirigubbakcemile5
melek annelerine katıldım onlarla yazısıyoruz
sizlerede merhabalar aslan anneleri
gecmişe biraz baktımda benim gibi hem melek hem aslan annesi olanlar var:içelim:
Allah hepinizin yavrusuna saglık mutluluk versin
hayırlı cumalar...a.s.:nazar:

ben aslan annesiyim herkeze merhabalarrr nasılsınız kızlar

Merhabalar,benimde bir aslanım var .Tam 2,5 yaşında.
İkide meleğim var.Allah hepimize kolaylık versin.

öncelikle yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
allah yavrularınızı bağişlasin

günaydın aslanların güzel annişleri
hepinize sağlıklı ve güzel hafta sonu dilerim

X