Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

kızlar aslanıma kardeş gelecek.aralarında 14 yaş olack ama anneleri gençkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

canım çok sevindim:lepi:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

bu arada geçen gün benim büyük aslanım kanepeyi kaldırmış, kardeşi de o arada kanepenin altına girmiş, kardeşini farketmemiş, oğlum kanepeyi tutamayınca kanepe pat diye ardanın üstüne düşmüş elindeki oyuncak burnuna batmış, biraz kanadı, hala burnu yara içinde, yavrum pek ağlamadı ama ben ondan daha çok ağladım
çok şükür verilmiş sadakamız varmış

Merhabalar arkadaşlar. Benimde küçüğü 4 büyüğü 9 yaşında iki tane aslanım var .Keyifli ve güzel paylaşımlar diliyorum.

canım benim çok geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakalarınız varmış canım benim ya kıyamam ben onlara

çokoprens, çok geçmis olsun.Allah korumus yine bisey olmadan kurtulmus bebisin sükürler olsun.... yeni gelen ark. aram1za hos geldiniz, hepinizin yavrularini Allah korusun... tüm aslan annelerine mutlu günler a.s.

hürmüzcüm aramıza hoşgeldin tatlım, bu arada herkese iyi pazarlar, her ne kadar hava soğuk olsa da yüreğimiz sıcacık olsun

iyi pazarlar herkesea.s.

canım çooook geçmiş olsun ay inanırmısın okurken tüylerim diken diken oldu allah korumuşş verilmiş sadakanız varmış
geçen yıl bazada kafası sıkışıp böle bi çocuk ölmüştü

canım çok geçmiş olsun a.s.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.benimde aslan gibi 2 tane ogluşum var.hatta birinin burcuda aslan.hepinize iyi pazarlar....

selam aslan anneleri
ben daha önce bir kaç kez yazmıştım bende aslan annesi olucam diye
veee 4 kasımda benim yakışıklı oğlum dünyaya geldi eyzeleri
tam 19 günlük aslan annesiyim tüm aslanları öpüyorum

fater canim aramizda en taze aslan annesi sensin kutlarim. allah saglikli ve sihhatli büyütmeyi nasip etsin. bebisinle birlikte mutlu günler diliyorum..:ecrin_bebek:
dier aslan anneleri sizler ne yapiyorsunuz bakalim hepinize mutlu günlerhihoyyyt

aslan anneleri nasılsınızzzzzzzzzz

ÇOKOPRENS ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
aramıza yeni katılan arkadaşlarım hg dişi aslanlaaaaaaaaaar

canlarım size bişey danışmak istiyorum ben bu konuda çok karasızım ve çok korkuyorum.
eşim bu sıralar ısrarla 3. bebeği istiyor.ama bana çok erken gibi geliyor.2. oğluşum mayısta 4 olacak.
aslında bana kalsa 3. yü düşünmüyorum ama eşim ısrarla allah belki birde kız nasip eder diyor.tabi hayırlısı neyse o olsun.sizce erkenmi eşime ne kadar anlattıysamda olmadı.çünkü kız çocuğuna aşırı bir düşkünlüğü var.komşularımın kız bebeklerini gördüğünde gözleri doluyor elbise etek görse kız çocukları için iç geçiriyor.
onu kırmakta istemiyorum çünkü o beni evliliğimiz bounca hiç kırmadı.
cesaretimi toplayamıyorum bebek gördüğüm zaman çok kötü oluyorum kucağıma dahi alamıyorum korkuyorum offfffff ne yapacağımı şaşırdım yaaa bana bi akıl yada cesaret verin kızlar

merhaba aslan anneleri bende katıldım aranıza benim ogluşumda iki buçuk yaşında iyi paylaşımlar

hoşgeldin jlo,küçük aslanını allah bağışlasın.

günaydın aslan anneleri,bugün nasılsınız?yavru aslanlar neler yapıyorlar.umarım herkesin sağlığı,neşesi,keyfi yerindedir.kafanıza tokadan başka bişey takmayın,bence toka bile takmayın. benim küçük aslanım bugün evde.az önce onunla birlikte kahvaltı yaptık.birazdan temizlik yapcam.hepinizi öpüyorum.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…